Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Temat: [166] Co was irytuje w AR 166?

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Przemyśl- okolice
    Auto
    166 2,4JTD 150KM, 159 2,0JTDM 170KM, Giulietta 2.0 140KM

Domyślnie

Nie wiem jak was, ale mnie troszkę denerwuje, lub dziwi fakt, że jadąc 166 zawsze wybieram dłuższą drogę (sam nie wiem czy to wada czy może zaleta), ale jak się wsiądzie do tego cuda to ciężko jest się od niego odczepić, i na dodatek te zazdrosne spojrzenia kierowców wszelkiej maści Pasztetwagonów, aż boje się, że z zazdrości mogą przywalić we mnie żeby podtrzymać stereotyp Alfy w warsztacie.

Użytkownik Romeo Avatar Matt21
    Mieszka w
    Szopie
    Auto
    Po-Jeep Grand Cherokee - luźno spasowany, wysokoobrotowy 1.6 TS

Domyślnie

Cytat Napisał sqadak
    Nie wiem jak was, ale mnie troszkę denerwuje, lub dziwi fakt, że jadąc 166 zawsze wybieram dłuższą drogę (sam nie wiem czy to wada czy może zaleta), ale jak się wsiądzie do tego cuda to ciężko jest się od niego odczepić, i na dodatek te zazdrosne spojrzenia kierowców wszelkiej maści Pasztetwagonów, aż boje się, że z zazdrości mogą przywalić we mnie żeby podtrzymać stereotyp Alfy w warsztacie.
    100% prawdy, z pracy do domu mam moze z 6km a wczoraj pojechałem inna drogą, wyszło prawie 70km :roll: , pożniej pojechałem do dziewczyny i z 70 zrobiło sie prawie 300, mogłbym bez końca :mrgreen: :mrgreen:
    DIESEL POWER - BEZ DYMU NIE MA OGNIA !!
    Honda CBR 929 - DYMU BRAK OGIEŃ POZOSTAŁ

Colin
    Gość

Domyślnie

wielka wada - brak możliwości ustawienia godziny i daty w alfie z navi bez płyty systemowej ;//