no witam po dłuższej przerwie!!! Widzę, że ruch tu straszny, ciężko się wbić, hehe!!! dobrze, że chociaż jest czas taczki załadować...
no witam po dłuższej przerwie!!! Widzę, że ruch tu straszny, ciężko się wbić, hehe!!! dobrze, że chociaż jest czas taczki załadować...
nie ma już BELLI..., czekam na lepsze czasy....
no i w olkuskiem znów kicha..., a ja w końcu dopadłem wydech do mojej belli, po dwóch miesiącach poszukiwań... z nierdzewki, zrobiony profesjonalnie przez firme tuningową w niemczech, jutro zakładam i ciekaw jestem co to będzie, hihihi..., pozdrawiam wszystkich!!!
nie ma już BELLI..., czekam na lepsze czasy....
Widzę, że olkuski temat coś cienko przędzie..Właśnie ja też dość często widuję Alfy w okolicy, szczególnie po zakupie swojej zacząłem ich więcej dostrzegać
Po Olkuszu na razie nie jeździłem, ale od czasu do czasu będę się pojawiał dojeżdżając do szkoły. Zobaczy ktoś 156 w kolorze Daytona Blue, dawać znać
![]()
Ja tam będę za około 3 tyg. a na parkingu raczej możesz zostawić bo ochrona jak pewnie wiesz teraz jest tam nie byle jaka![]()
No wiem, wiem.. xd Ale i tak chodzi dużo lekko chwiejących się osób po parkinguNo i mam tak blisko, że nie ma sensu autem tam jechać, lepiej z buta
![]()
Witam!!! Długo mnie nie było na forum. Może wkońcu uda sie coś zorganizować bo troche na s tu jest...
3..?Może jeszcze się ktoś tu pojawi, jak zobaczy, że się coś ruszyło w tym temacie
![]()