ok w takim razie piątek 01.04.2011 parking koło "blaszaka" godz 18 do zobaczenia![]()
ok w takim razie piątek 01.04.2011 parking koło "blaszaka" godz 18 do zobaczenia![]()
No i jak poduszka już nie się nie wyświetla ?
KaKa
nastepnym razem sie ustawimy , teraz nie moglem, zresztą pracuję do 18 niestety
SuchaR czemu cię nie było pod ,,blaszkiem"?
---------- Post added at 09:14 ---------- Previous post was at 09:13 ----------
Było napisać buliśmy do 19
---------- Post added at 09:14 ---------- Previous post was at 09:14 ----------
na 9 maj robisz?
---------- Post added at 09:21 ---------- Previous post was at 09:14 ----------
Może uda się zrobić ognisko w Czerwcu , mam miejsce koło Ostrorogu. Na pewno by fajne koledzy z Koszalina wpadli i ,,strażak" z Chojnic a może i okolic, tylko namioty by trzeba mieć .
KaKa
KaKa
spoko, można sie spotkac, jesli chodzi o kontrole poduszki to jesst zmora w alfie , polecam sie nie bawic, tylko uderzyc do elektryka mechanika. w zeszłym tygodniu byłem u Bochenka, komputer wykrywał siedzenie a w rezultacie przerwa była za schowkiem od pasażera. Dajcie, znaka teraz to się zjawię na małym spotkanku. Przecież można na chwile podjechac wieczorem w tygodniu , chwile pogadac, pokopac swoje opony butem i do domu czmychnąc.
tak, robie na 9 go maja. jesli chodzi o ognisko, to jestem pewien, ze ekipa z piły, chodzieży i okolic tamtejszych sie zjawi, czasem podjeżdzam do chlopaków, naprawde bardzo sympatyczna i otwarta ekipa. jutro mają ognisko w okolicach piły, niestety nie wiem, czy zdażę dojechać dzisiaj wieczorem będe wiedział. może wybierzecie się????