Strona 13 z 37 PierwszyPierwszy ... 34567891011121314151617181920212223 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 370

Temat: Jest ktoś ze Szczecinka?

Namekuzi
    Gość

Domyślnie

ok w takim razie piątek 01.04.2011 parking koło "blaszaka" godz 18 do zobaczenia

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Szczecinek

Domyślnie

No i jak poduszka już nie się nie wyświetla ?
    KaKa

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Szczecinek
    Auto
    159 1.9 jtdm 193km Q-tronic

Domyślnie

nastepnym razem sie ustawimy , teraz nie moglem, zresztą pracuję do 18 niestety

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Szczecinek

Domyślnie

SuchaR czemu cię nie było pod ,,blaszkiem"?

---------- Post added at 09:14 ---------- Previous post was at 09:13 ----------

Było napisać buliśmy do 19

---------- Post added at 09:14 ---------- Previous post was at 09:14 ----------

na 9 maj robisz?

---------- Post added at 09:21 ---------- Previous post was at 09:14 ----------

Może uda się zrobić ognisko w Czerwcu , mam miejsce koło Ostrorogu. Na pewno by fajne koledzy z Koszalina wpadli i ,,strażak" z Chojnic a może i okolic, tylko namioty by trzeba mieć .
    KaKa

Namekuzi
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał KaKa Zobacz post
    No i jak poduszka już nie się nie wyświetla ?

No niestety wyświetla się nadal bo patrzyłem z każdej strony i niema gdzie podczepić tej wtyczki:/

SuchaR dało by rade się spotkać bo chciał bym zobaczyć u ciebie wtyczkę pod siedzeniem od strony pasażera ?

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Berlin,Bialy Bor,Zagan
    Auto
    alfa romeo 147 2,0 selespeed

Domyślnie

Cytat Napisał Namekuzi Zobacz post
    Witam jest może ktoś na forum ze Szczecinka? W prawdzie jest u nas kilka Alf, ale jakoś nie zauważyłem by ktoś mrugną czy machną ręką nawet Pytam, bo fajnie by było się spotkać i razem pojechać na jakiś większy spocik.
    Witam, moze nie z samego Szczecinka, ale Bialy Bor, nio i AR 147 SELESPEED. Pozdrawiam. Skyp. ryszardricardo8

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Szczecinek

Domyślnie

Cytat Napisał Namekuzi Zobacz post
    No niestety wyświetla się nadal bo patrzyłem z każdej strony i niema gdzie podczepić tej wtyczki:/

SuchaR dało by rade się spotkać bo chciał bym zobaczyć u ciebie wtyczkę pod siedzeniem od strony pasażera ?
    Wejdź na form warsztat - 156- tam ci pomogą - zobacz jeszcze raz pod siedzeniem spokojne - chyba nikt nie wyciął kabelków.

---------- Post added at 19:31 ---------- Previous post was at 19:27 ----------

Powitać kolegę z Białego Boru .
    Kiedy dróżką pomykasz Alfistów piątką witasz.
    KaKa

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Szczecinek
    Auto

Domyślnie

spoko, można sie spotkac, jesli chodzi o kontrole poduszki to jesst zmora w alfie , polecam sie nie bawic, tylko uderzyc do elektryka mechanika. w zeszłym tygodniu byłem u Bochenka, komputer wykrywał siedzenie a w rezultacie przerwa była za schowkiem od pasażera. Dajcie, znaka teraz to się zjawię na małym spotkanku. Przecież można na chwile podjechac wieczorem w tygodniu , chwile pogadac, pokopac swoje opony butem i do domu czmychnąc.

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Szczecinek
    Auto

Domyślnie

tak, robie na 9 go maja. jesli chodzi o ognisko, to jestem pewien, ze ekipa z piły, chodzieży i okolic tamtejszych sie zjawi, czasem podjeżdzam do chlopaków, naprawde bardzo sympatyczna i otwarta ekipa. jutro mają ognisko w okolicach piły, niestety nie wiem, czy zdażę dojechać dzisiaj wieczorem będe wiedział. może wybierzecie się????

Namekuzi
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał SuchaR Zobacz post
    tak, robie na 9 go maja. jesli chodzi o ognisko, to jestem pewien, ze ekipa z piły, chodzieży i okolic tamtejszych sie zjawi, czasem podjeżdzam do chlopaków, naprawde bardzo sympatyczna i otwarta ekipa. jutro mają ognisko w okolicach piły, niestety nie wiem, czy zdażę dojechać dzisiaj wieczorem będe wiedział. może wybierzecie się????

Niestety ja nie dam rady z racji ze w poznaniu jestem na weekend