dokladnie jak w temacie co bedzie przyczyna
dokladnie jak w temacie co bedzie przyczyna
2 mas... Albo blotko w kołach... Spekulacje... Sprawdził kolega koła i zawieszenie?
blota nie ma kola , felgi proste , zawieszenie jest ok na przegladzie nic nie wykazalo , na innych biegach nic nie trzesie , mam tez problem z szarpaniem z 1 biegu jak silnik jest rozgrzany , jak zimny rusza sie ok , cieply to na pol sprzegle nie da sie normalnie ruszyc , pisalem juz wielokrotnie o tym w innych postach
Prawdopodobnie padło koło dwumasowe lub sprzęgło.
Sprawdz też poduszki silnika (ale to wątpliwa sprawa).
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
USŁUGI AUTOLAWETĄ- POMOC DROGOWA
Czy przy gaszeniu auta rzuca silnikiem?? jeśli tak to koło powiedziało papa
Alfy to zaczarodziejskie samochody
zapomnialem dodac ze gdy schodze ze " 100 na 80 " to dzieje mi sie to na zimnym silniku jak dopiero wyjade z garazu jak sie rozgrzeje juz mi sie to nie dzieje , dzisaj na 5 biegu zeszlem nawet do 60 km/h i nic nie telepotalo , no ale znow na cieplym silniku szarpie mi na 1 przy ruszaniujuz na glowe dostaje z tym , dodam ze dzieje mi sie juz od roku tak a radze sobie tak ze jak startuje to dodaje duzo wiecej gazu i wtedy nie szarpie albo ruszam wogule bez gazu ( delikatnie szarpnie ) i jak juz puszcze sprzeglo to wtedy dodaje gazu
No nie tylko w renault megane teścia żucało przy gaszeniu auta i okazało się koło a nie żadne mocowanie![]()
Alfy to zaczarodziejskie samochody
A sprzęgło kiedy było wymieniane?
Sprawdź poduszki pod silnikiem, miałem takie objawy we fiaciorze. Szukali normalnie wszytkiego, a nie zaczęli od najprostrzych rzeczy!!