Za kota chciałbym oficjalnie przeprosić coś we mnie złego wstąpiło. Szkoda, że nie mogłem obejrzeć wyczynów twojej belli Yago. W gęsi już nie będzie imprez...
Za kota chciałbym oficjalnie przeprosić coś we mnie złego wstąpiło. Szkoda, że nie mogłem obejrzeć wyczynów twojej belli Yago. W gęsi już nie będzie imprez...
AR 155 1.7 TS 85 KW, 115KM `94 ROSSO BORDEAUX- Była niestety
AR 166 3.0 V6 24V, 220 KM `01 NERO- Jest (Dawna alfa Yago_)
masakła![]()
hehe ja tam juz zaczynam dochodzić do siebie
nie no lokal troche za sztywny hehe, ale teraz ciepło się robi to bedziemy robić spotkania plenerowe i bedzie lepiej
to kiedy nastepny spot??
czarny dym power!!!
Ja jeszcze nie odzyskałem swojego autaA i Yago piszemy się na Łebę?
AR 155 1.7 TS 85 KW, 115KM `94 ROSSO BORDEAUX- Była niestety
AR 166 3.0 V6 24V, 220 KM `01 NERO- Jest (Dawna alfa Yago_)
no czekam, czekam na Wasze zapisy, czuję ten klimat
do łeby musimy jechaćtym bardziej że kilku chetnych jest, bedzie grubo
![]()
czarny dym power!!!
Chyba muszę się do was wybrać bo Wonski mnie namawia :-) a na Pomorze musicie jechać !!!
Jest:
Maserati Quattroporte V
Były:
AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD
No w końcu i Gretek się pojawił.![]()
wczoraj bardzo ciekawie byłooby więcej takich spotów
---------- Post added at 18:18 ---------- Previous post was at 13:48 ----------
a tak w ogóle to miałam ciekawy powrót do domu wczorajpanowie policjanci mnie zatrzymali do kontroli
![]()
Mandacik ?
---------- Post added at 20:53 ---------- Previous post was at 20:51 ----------
Następnym razem ja nie piję i odwdzięczę się Yago przejażdżką moją Bellą. W Ślesinie jest tryton taka knajpa byłego kulturysty i u niego można być głośnoa kulawa niech się buja, swoją drogą mam paragon i może wrzucę na forum
hehe