a u Rona cos jeszcze z wielkiej wyprz zostalo:>
a u Rona cos jeszcze z wielkiej wyprz zostalo:>
ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html
Sprzedam AR 33, 1.7 92 MKIII kontakt priv
Sporo tego jest/było?
Co to za gość??Bo podwórko rewelacyjne
wklep sobie Ron Simonsi poczytaj o Save the Ring bo to uzasadnia wielka wyprz:/
ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html
Sprzedam AR 33, 1.7 92 MKIII kontakt priv
zostało mu jeszcze kilka alf, V6 i TS-ów, sprzedaje je, bo są za stare i zarząd nurburgringu nie zgadza się żeby takie auta były wynajmowane i jeździły po torze. Mają być nowe, więc Pan Ron kupił kilka lotusów a na alfy mu cofnęli licencje. A szkoda, bo z tego co mi mówił właśnie 75tki cieszyły się największym powodzeniem i one były najczęściej wynajmowane.
Gdzie można znaleźć jego ofertę z konkretnymi cenami??
Pewnie trzeba pytać, ron@rsrnurburg.com
Te gnoje z nurburgring ag, czy jak tam się ta spółka nazywa, chwytają się każdego sposobu, żeby wykończyć konkurencję (bo tor ma swoją szkołę jazdy). Szkoda bo przez to nieumiejętne zarządzanie z nurodisneyem, ucerpi nie tylko sama instytucja toru jak i liczne okoliczne biznesy które z tego toru żyją. Byli tak zdesperowani, że oskarżali rona o przewożenie ludzi w bagażniku po ringu, żeby zaoszczędzić na wjazdówkach... szkoda gadać.
Jak rozpoznałem? Po prostu Ron'owa 75 ,przedni zderzak, jak jescze napisałeś gwinty klata to wątpliwości nie było. Tak czy siak zazdroszczę i gratuluję, bo masz świetnie przygotowane auto przez specjalistę, i jedyne na czym teraz będziesz mógł się skupić to technika jazdy. Rozumiem ze obowiązkowo będziesz na Youngtimer Party 1 Maja?
![]()
1984 GTV6 3.2 24V
Youngtimer Party?? można prosić o więcej informacji?? faktycznie alfa jest ustawiona wyśmienicie, oby tylko nie dostała za bardzo w du.e na naszych drogach...ech gdzie tu doskonalić technike jazdy?? jak na każdym kroku radar albo dziurypozdrawiam
Nie no z tym jeżdżeniem na co dzień to myślałem, że sobie jaja robisz na początku... Daj sobie spokój, nie ma aut na tor i ulice, jak wielu ludzi sobie próbuje wmówić. Niestety albo rybka albo pipka... Szkoda auta, nie mówiąc, jak super praktyczne jest auto, z klatką i kubłami, a wierz mi coś o tym wiem.
Odnośnie imprezy:
www.youngtimerparty.pl
Zapisuj się !![]()
1984 GTV6 3.2 24V