i stalo sie to dzis o 19;15 w nadarzynie. baba mi wyjechala bemmmkaaa poraszka stara e36 . prawa strona zmasakrowana bo zaczelem uciekac w lewo. napisalem oswiadczenie , baba oc ma w pzm co to jest? ladna alfunia pojdzie na kasacje ... ale mi szkoda![]()
i stalo sie to dzis o 19;15 w nadarzynie. baba mi wyjechala bemmmkaaa poraszka stara e36 . prawa strona zmasakrowana bo zaczelem uciekac w lewo. napisalem oswiadczenie , baba oc ma w pzm co to jest? ladna alfunia pojdzie na kasacje ... ale mi szkoda![]()
po co odrazu kasowac mozna zrobic dobrze i smigac dalej
alfa romeo jest 159 & 147 była 166 3.0.v6 super!!156jtdx2 147jtd8v
a skąd wiesz ze sam taką nie jezdzisz ?? jezeli jest dobrze zrobiona mogłes nie zauwayc . Jezeli bym ją zrobił to bym jezdził nie sprzedawał , ojciec mój jezdzi alfą którą sam rozbił juz 6 rok i ma się dobrze nie wszystkie samochody , które miały wypadek kwalifikują się odrazu na złom , jezeli podłuznice całe konty ok i reszta git a pognieciona blacha to mozna zrobic i posłuży jeszcze .
alfa romeo jest 159 & 147 była 166 3.0.v6 super!!156jtdx2 147jtd8v
jeśli to jest błotnik czy drzwi... to nie ma sprawy. ale jeśli słupek dostał, powinna iść do kasacjiuważam że nie powinno się robić za wszelką cenę auta, które powinno być skasowane
co do mojej, sprawdziłem ja jak się dało
całość lakieru w przedziale 100-140um, panowie w serwisie sami byli zdziwieni że tak dobrze utrzymana jest
![]()
Ubezpieczenie PZM to Polski Związek motorowy czyli wszystko pójdzie bez problemów podejrzewam, szkoda, że Alfa poszła no ale cóż.. Pewnie już czeka gdzieś na Ciebie następnaPowodzenia
147 2001, 1.6 105 KM- była
156 2003, 2.0 JTS 166 KM- była
156 2003, 2.5 V6 192 KM- była... ehh..
156 2005 1.9 JTD~`160 KM była
159 2006 1.9 JTD- była
159 2005 1.9 Distinictive- była..
156 2003 2.0 TS+LPG- była
156 2003 2,5 V6- była..
156 FL 2005 1.9 jtd- była
166 FL 2005 2,4 jtd - była
Alfa Romeo Crosswagon - był..
156 FL 3.0 V6 - była
Brera Tbi 2010 - jest
Najlepsze auto na świecie - służbowe - jest
Spokojnie, niech to blacharz obejrzy i może nie będzie takiej tragedii.
nie chce Cię martwic ale PZM to tylko fasada. Dają nazwę . Faktycznie jest to vienna insurance.
Jedno z wielu dziadowskich firm które dają najtańsze oc i najniższe odszkodowania.
Szkoda zę nie wezwałeś policji. Jednak przy dużych szkodach to jest najlepsze wyjście.
ze swojej strony mogę Ci poradzić byś wziął do pomocy jakąś kancelarię zajmującą się odszkodowaniami.Poszukaj takiej która weźmie nie dużo.
Kasę biorą jako procent od wywalczonej sumy.
Zawsze myslałem ze to naciąganie, aż do czasu jak w zeszłym roku bratu autobus wjecha w d..e/ Szkody? klapa tylna, zderzak. Odszkodowanie 4700 za mondeo z 1998 r+ ok 8.000 za szkody na zdrowiu. bo kręgosłup bolał... biedactwo w kołnierzu chodziło...i to nie koniec jeszcze bo przecież rehabilitacja trwa... i cierpi nieszczęśnik...i to za 20% sumy uzyskanej
Dokładnie. Każdy kupuje OC jak najtaniej bo nie interesuje go los innych....Niestety trafiłeś na naprawde kiepską firmę ubezpieczeniową. Z tego co widzę to Twój samochód ma już 7 lat więc na pewno wsadzą Ci zamienniki które kosztują grosze... Jeżeli Ci słabo wyliczą to zrób tak jak kolega wyżej napisał - kancelaria Cie ratuje albo sąd... POZDRAWIAM