Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Więcej informacji: www.conmir.pl, lub Fanpage na FACEBOOK
Trochę o korektach - > Motoblog - wpływ korekt pod obciążeniem
Trochę o DPF - > Motoblog - co warto wiedzieć o DPF
ja się po prostu na tym nie znam..... daj mi auto a zrobię Ci przy nim wszystko, ale kabelki i komp w aucie to dla mnie czarna magiaznajomy mi truje żebym kupił kabelek, a uważam że warto się w tym temacie dokształcić
wolę się upewnić, i dziękuje za potwierdzenie
zastanowiło mnie to `02 gdyż moje auto jest 2004
![]()
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
no jeśli o mnie chodzi to spokoczasem lepiej zapytać:p mam jeszcze jedno pytanie, gdzieś czytałem że można pobrać fiat ecu scan darmowo, czy ktoś mi może pomóc i powiedzieć gdzie? trochę za dużo wątków przeczytałem i nie pamiętam gdzie to było
Bo jak dobrze rozumię, tym programem sprawdze w komie wszystko? Chodzi mi o takie podstawowe sprawy jak np. ciśnienie doładowanie, przepływ masy powietrza, ilość gazlolu na wtrysk, ciśnienie na listwie wtryskowej.... czy może polecacie jeszcze jakiś inny kabelek i inny program?
![]()
Ostatnio edytowane przez liked ; 09-04-2011 o 07:28
Darmowa jest wersja demo na stronie fiat ecu scan.
Tutaj w temacie ktoś wkleił link do pełnej wersji, ale z tego co pamiętam była to wersja 2.5 a teraz jest już 2.7
To co Cię interesuje to sprawdzisz tym programem. Nie ma potrzeby kupowania dodatkowego kabla czy kombinowania z innym programem.
Z tej strony możesz go pobrać: http://www.fiatecuscan.net/ Ja polecam ten kabel który chcesz kupić i ten program![]()
no to dziękuje koledzy, zamówię dziś kabelek, poszukam jakiegoś taniego lapka na allegro i zacznę się edukowaćo ile znajdę jeszcze program gdzieś na necie
a To co oferuje sprzedawca, program w języku polskim, co to jest? widzę ze wersja 2,5.. ale demo czy pełna?
![]()
Ostatnio edytowane przez liked ; 09-04-2011 o 09:45