no Mati jeśli poszło coś z naszej ostatniej sesji to nie ma opcji żeby nie przeszło tym razem do ścisłego głosowania!![]()
no Mati jeśli poszło coś z naszej ostatniej sesji to nie ma opcji żeby nie przeszło tym razem do ścisłego głosowania!![]()
mam pytanie dot. 13 punktu regulaminu
Osoba zgłaszająca pracę na konkurs musi być autorem zdjęcia, jeśli nie jest właścicielem Belli to musi mieć zgodę właściciela.
to dotyczy też zdjęć ze zlotów?![]()
giulia quadrifoglio / giulia / forza italia '14 / forza italia '16 / busso / 147 gta / 156 sw gta / 156 gta / white gt / 3200 gta / fulvia zagato / viva l'italia 16
Formalnie nie ma przeciwwskazań, żeby publikować zdjęcia z imprez masowych. Jeśli dany uczestnik pojawił się na zlocie z pewnością liczył się z tym, że ktoś może zrobić zdjęcie jego samochodu (albo nawet jemu), już nie wspominając o TVP, która również była obecna na zlocie o którym (prawdopodobnie) piszesz.
o, dzięki za odpowiedź
generalnie to jeszcze nie wiem, ale chyba coś wam wyśle na kwiecień (o ile mogę)
giulia quadrifoglio / giulia / forza italia '14 / forza italia '16 / busso / 147 gta / 156 sw gta / 156 gta / white gt / 3200 gta / fulvia zagato / viva l'italia 16
hm.. a do kiedy przyjmujesz zgłoszenia na kwiecień?![]()
wybacz, myślałem, że te daty są nieaktualne![]()