WITAM
MAM PROBLEM Z KOMPUTEREM BO JEST ZAKODOWANY I NIC MI NIE DZIALA,BO NIE MAM KODU.MOZE KTOS MI POMORZE JAK ZNALESC KOD.
MODEL- BE 2580
SERIAL- Y5028757
MOJ Email nas215@wp.pl
POZDRAWIAM
WITAM
MAM PROBLEM Z KOMPUTEREM BO JEST ZAKODOWANY I NIC MI NIE DZIALA,BO NIE MAM KODU.MOZE KTOS MI POMORZE JAK ZNALESC KOD.
MODEL- BE 2580
SERIAL- Y5028757
MOJ Email nas215@wp.pl
POZDRAWIAM
"MAM PROBLEM Z KOMPUTEREM BO JEST ZAKODOWANY I NIC MI NIE DZIALA,BO NIE MAM KODU.MOZE KTOS MI POMORZE JAK ZNALESC KOD.
MODEL- BE 2580
SERIAL- Y5028757 "
Weź te dane, dowód rejestracyjny i idz z tym do ASO- jak wszystko pójdzie Ok to w ciągu 2 tyg będziesz miał kod ICS - bo ten potrzebny na początek (potem kod NAV jeśli masz nawigację).
NIE MA INNEJ MOŻlIWOŚCI!!! (no chyba że zczytanie eprom przez magika itp - kosztować będzie tyle samo co w ASO a cholera wie czy uda mu się to złamać - no i musisz mu powierzyć kompa na jakiś czas)
Witam.
Cinek tak jak kolega napisał tylko serwis Cie ratuje!
Ja aktualnie czekam na kod z turynu i jak tylko go dostane zobacze co i jak to dam Ci znać.
Co do kosztów to w serwisie zapłacisz niecałe 150 zł i masz pewne ze Ci się nie zepsuje.
Natomiast łamanie kodu to jakieś dwa tygodnie u magika który skasuje Cie 300 zł i nie wiadomo jak to będzie. Ten ICS ma połączenie z komputerem auta i lepiej nie grzebać w tym.
![]()
klimekkk,
witam czy rozkodowałes ten cały sytem w alfie 166 czyli navi audio clima itp
bo mam ten sam problem walcze jusz 2 miesiące i nic??????????????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To poświęć kolejne dwa na naukę czytania i pisania bo ja JUSZ odpowiedziałem na twoje pytanie!