Siema rozeznałem temat Andrzej i w sobotę spróbujemy zrobić lampy na mojej alfie z folii o ile przyjdzie !!
Siema rozeznałem temat Andrzej i w sobotę spróbujemy zrobić lampy na mojej alfie z folii o ile przyjdzie !!
Krzysiek
Alfa Romeo 156
2.4 20V JTD 175 km
i co kolego okleiles te lampy ? jak tak to wrzuc jakas fotke jak wygladaja.
Witam okleiłem z Andrzejem kierunkowskazy wygląda super koszt 10 zł tylko teraz zastanawiamy się nad lampami trzeba je zdjąć i pomału robić narazie brakuje czasu ewentualnie spróbujemy pomalować specjalnym lakierem jak tylko to zrobimy wrzuci się fotki.
Krzysiek
Alfa Romeo 156
2.4 20V JTD 175 km
Ja w swoim przyciemniłem specialną folią do lamp , przegląd przeszedł bez problemu mimo ,że są czarne ale świecą bardzo dobrze , pomalowałem też środek przednich lamp ,żeby i przód wyglądał inaczej .
Witam ... to masz oklejane folia z zewnatrz czy musiales rozbierac widze ze uzyles typowo czarnej folii ja myslalem o jasnej (takiej do przednich lamp) i jesli jeszcze mozesz podac link gdzie folie kupiles i ile Ci jej poszlo.
Dzieki i Pozdrawiam
Lampy wyjmowałem , oklejałem przez podgrzanie suszarką folii ,która ładnie się uplastycznia na lampie. http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=1551320024
Ostatnio edytowane przez stembalski17 ; 19-04-2011 o 18:57
stembalski17 jak dla mnie te kierunki wyszły nieciekawie, na samochodzie wyglądają jakby były brudne od środka
ja jak z Andrzejem oklejałem to Andrzej miał pomarańczowe kierunki a ja białe super wyszło postaramy się jutro wrzucić zdjęcia
Krzysiek
Alfa Romeo 156
2.4 20V JTD 175 km
Moze i masz racje ale na zywo inny efekt, zdjecia robione telefonem. Chcialem jeszcze powiedziec ze na pierwszych dwoch zdjeciach wyglada to jakby folia byla pozaginana, pomarszczona czy cos w tym stylu ale to takze tylko efekt zdjecia.
Ogolnie mi sie podoba, popodcinalem od bokow folie zeby sie nie marszczyla i jest dobrze, tylnie lampy tez tak zrobie z tym ze wydaje mi sie ze beda ciemniejsze skoro szklo jest czerwone.