ja zjechałem z ronda granatową 156 SW w kierunku MCdonalds a chyba czarna 156 SW jechała w kierunku rondaja po machałem i mi od machano kolega z przeciwka jechał przy otwartym oknie
![]()
ja zjechałem z ronda granatową 156 SW w kierunku MCdonalds a chyba czarna 156 SW jechała w kierunku rondaja po machałem i mi od machano kolega z przeciwka jechał przy otwartym oknie
![]()
Kto był dziś w Ziębicach w rynku czerwoną 156 na blachach DW?
Biorąc pod uwagę ruch jednokierunkowy widziałeś moją czarną 156?
przed chwileczką tuż przy wjeździe do Swieradowa widziana 156 SW na numerach DLE to napewno był Daniel,były klubowe ramki.jechałem za Tobą prawie do samej gondoli(niebieską Astrą) mrugałem światłami.pozdrawiam.![]()
Dzis Opole Obrońców Stalingradu piekna 159 na OGL kolorek cudo oraz w zajezdzie na Częstochowskiej
Pozdrowionka od Barusia dla panów w srebrnej 159 HPB C323 - Najpierw pokazali, że TBi nawet jedzie... a później wyprzedzaliśmy się co chwilę na Ślężnej(2 pasy / Punciak dawał radę ;D).
... A kierowca tylko się uśmiechał widząc, że zwróciłem na ich furę uwagę ;D ;D ;D
Aha... nie machałem i nie trąbiłem (uznałem, że nie ma sensu, bo nie mieli klubowych ramek, co widać na załączonym obrazku ;D)
![]()
wszystko sie zgadza, to byłem jaale oprócz mnie byli ze mną Adusia0 i Lemi z żonką
taką malutką niedzielną wycieczke sobie zrobiliśmy co oby bujnąć sie gondąlą pod górkę
bij zabij ale nie zwróciłem uwagi na żadną Astrę mrugającą światełkami, ale milo że ty nas rozpoznałeś
pozdrowienia
Alfa Romeo 156 SW 2.0 JTS
Dziś pod Politechnika jak wysyp grzybkow dwie czerwone 156 jedna czarna a po drodze 159 w pieknym kolorze Opo.
w niedziele zlota 146 a dzis czarna 147 z ddz na parkingu w renomie![]()