Groszek najpierw Alfa potem motowięc nie masz wyboru
![]()
Groszek najpierw Alfa potem motowięc nie masz wyboru
![]()
No to jeszcze ja krótko żeby zakończyć wątek Łodziaków pałętających się nie po swoich postach
Kumpel kupił tą 156 SW. Podobno ukręcił ASO żeby znaleźli więcej czasu i oni zrobili mu całe sprawdzanie.
Dzięki za pomoc
no to dobrze że mu w ASO sprawdzilino oby teraz jak najlepiej się sprawowała. Pozdrawiam
a tak z czystej ciekawości ile w ASO kosztuje taka impreza?? z 300 PLN??
173 zł za sprawdzenie czujnikiem lakieru + komputer z kasowanie błędów. Jeśli doszłaby zawiecha to byłoby 250zł.
Panowie na Niedziele zapowiadają ładną pogodę;> może jakieś spotkanko nad Wisła ;>![]()
hmmmm ja prawdopodobnie mam pokazy motocyklowe w sierpcu gdzie was oczywiście zapraszam. jak bd znał jakieś szczegóły to dam znać
no to nie dobrze Groszekgdzie dokładnie te pokazy ;>
hehe a jednak pokazy mam w sobote więc może nad niedzielą z Alfą sie zastanowie. do 12 w robocie mam być a potem podobno wolne. Szczegółów co do miejscówki jeszcze nie znam wiem ze chyba o 14.30 jeździmy
Hehe Bielik widziałem Cię, w sumie bardziej słyszałem jak przejeżdżałeś obok Mini Parku :p Chyba musisz wydech zrobić, srogo teraz Twój potwór brzmiCo do spotkania to w weekend będę w Toruniu w szkole więc pewnie nie będzie mnie ;/