Robak#21 - robiles jakiegos swapa? Bo moze sie myle ale wydaje mi sie ze w 156 TwinSparki byly juz z tej nowej serii z pokrywami z plastiku..... :?:Napisał robak#21
Robak#21 - robiles jakiegos swapa? Bo moze sie myle ale wydaje mi sie ze w 156 TwinSparki byly juz z tej nowej serii z pokrywami z plastiku..... :?:Napisał robak#21
Pierwsze 156 z 88 roku miały krótką pokrywę.W 99 dano już taką samą jak w 1.8 i 2.0, pewnie po to by obnizyc koszty prod.
Przepraszam, że tak wtrące, ale czy były aluminiowe pokrywy do mojego modelu?
Tj. 156 2.4 JTD z 2002 roku? Bo nie powiem, efekt wygląda zabójczo, a posiadam teraz plastik![]()
Napisał robak#21
papier wodny 400, 600, 1000,1200, 2500 + pasta polerska i bedzie jak lustro. w Coupe wyszło mi znakomicie, można sie przeglądać![]()
robak#21, zaskoczyles mnie ze masz identyczny silnik jak u mnie. Myslalem ze masz już z wydmuszką u góry
A jesli juz to zrob jak ja. Wyczyscilem porządnie papierem ściernym tą część ktora jest nie demontowalna, odtłuscilem, okleilem wszystko wokół gazetami i prysnąłem srebrnym lakierem w sprayu do 400 stopni. To samo zrobilem z pokrywą odkręcaną tyle ze tu użyłem porządnej szczotki drucianej do czyszczenia.
I mam piękną pokrywe silnika
Aha. Mam jeszcze jedną całą puszke lakieru jesli chcesz.
fred