To ta sruba trzyma kolnierz czy nie? Jezeli nie trzyma to lepiej teraz to zrub bo "kwadrat" trzymany trzema srubami ma tendencje do odksztalcenia i po czasie (kilka miesiecy) moze dostac szczeline i lewe powietrze. Ale jak trzyma ciasno to spoko.
To ta sruba trzyma kolnierz czy nie? Jezeli nie trzyma to lepiej teraz to zrub bo "kwadrat" trzymany trzema srubami ma tendencje do odksztalcenia i po czasie (kilka miesiecy) moze dostac szczeline i lewe powietrze. Ale jak trzyma ciasno to spoko.
sruba trzyma i to bardzo mocno, bo nawet nie drgnela przy odkrecaniu czego wlasnie efekt widaca przepustnica jest tylko na 3 sruby takze problemu de facto nie ma, pojawi sie znowu jak bede chcial przepustnice zwalic...narazie odbijam od tematu, i tak prawdopodobnie do jakiegos slusarza pojade z tym bo i sprzet i wiedze taki gosciu miec bedzie
pozdrawiam serdecznie
Powie Ci to co ja albo sppier...li![]()
podejrzewam, ale zrzucenie kolektora to chyba nie jest tak hop siup ? co by tam trzeba bylo rozlaczyc ? bo o uszczelkach nie mowie, jakbym go zwalil to przynajmniej cacy bylby wyczyszczonyjak zerknalem przez przepustnice to ladnie tam upier*dolone jak stol durczoka :p
heehehe dobre
niestety ja mam V6 wiec nie pomoge co i jak odkrecic. Po prostu tak zeby zlazl![]()