Koledzy a możecie polecic kogoś zaufanego do wymiany rozrządu z okolic Zielonej Gory, po ostatnich przygodach z innym autem i kiepskimi mechanikami szukam kogoś kto wymieni komplet solidnie i nie za cene jak w ASO
Koledzy a możecie polecic kogoś zaufanego do wymiany rozrządu z okolic Zielonej Gory, po ostatnich przygodach z innym autem i kiepskimi mechanikami szukam kogoś kto wymieni komplet solidnie i nie za cene jak w ASO
Ja znam ale te okolice to 70km od ZG tak że ja niestety nie pomogę
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
Wymiarki, jest 1 gość który potrafi wymieniać w TSach i robił to już kilka razy, z tego co pamiętam to za robociznę bierze 350zł ale 100% pewności nie mam co do ceny. Rozmawiając z nim oczywiście daje gwarancje na to co robi ale pod warunkiem że kupuję się części dobrej marki/oryginalne nie żadne wynalazki z allegro
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
Witam WszystkichCzy ma ktoś do sprzedania z Was ramki klubowe w Gorzowie??? Jutro przerejestrowuje swoją Belle na Gorzowskie blachy i przy tej okazji chciałbym zmienić i ramki na klubowe
![]()
a szukałeś na forum czy poprostu idziesz na łatwizne? jak nie znajdziesz to tu masz link:
http://www.forum.alfaholicy.org/cart...ct&productid=2
Ostatnio edytowane przez Marssel ; 25-04-2011 o 15:29
Aniol-jojo spędziłem dzisiaj kilka chwil w Iłowej. Wypatrywałem Twoją piękną Bellę, jednak jej nie zauważyłem. Może następnym razem. Pozdrawiam.
Ja w pracy od 13:00 siedzęWielkie mi święta z niemieckiej firmie (&*()!*#!$ ...
No tak praca nie rozróżnia świąt. Zrobiłem sobie świetną fotkę na MOŚCIE MIŁOŚCI - oczywiście z żoną.
Od tego mostku jest 100m do mojego garażuZnasz historie dlaczego się tak nazywa?
Ps. tak na przyszłość... planowana jest rewitalizacja zabytkowego parku w iłowej, będą go przywracać do stanu przedwojennego czyli ogród japoński, chiński itd. Chcą również znów powrócić do ogólnoeuropejskich wystaw kwiatów. Jeśli cały plan wypali będzie się coś w końcu tu dziać ciekawego![]()
Ostatnio edytowane przez aniol_jojo ; 25-04-2011 o 22:24