heh widzę że to bolączka 147 -ek![]()
heh widzę że to bolączka 147 -ek![]()
Jak narazie otwieram śrubokrętem. Lekka żenada
cholera też mi się ten uchwyt poluzował nie odpadł tylko sobie lekko gania muszę coś pomyśleć jak to ruszyć bo mnie to denerwuje![]()
Mieć 147 powodów aby codziennie mówić Jej jak bardzo się Ją kocha
Żałuje, że nie zaglądnąłem tutaj jak u mnie sie obluzowała, może zaoszczędził bym te 100zł![]()
A nie wie ktos czasami czy jest taka mozliwosc rozdzielenia pokrywy schowka na pol zeby wymienic caly zamek? Da sie tak wogole? Probowal ktos? Pytam poniewaz chcaialem wymienic ta klape ale zamowilem innego koloru i chcialbym teraz wymienic sam zamek.
Sam się tez kiedyś zastanawiałem ale stwierdziłem że przy rozdzielaniu na siłę na tyle się ten plastik zdeformuje że już nie da się go znowu zmontować
Pozdrawiam
Michał (p.maiki)
Było 146 1.4 TS 97r 2006-2008, 147 1.6 TS 02r 2008-2009, 156SW fl 1.9 JTDM 2003r 2009-2014
gabnołem tam śrubokrętem lekko ale nie ma szans żeby tego nie uszkodzić więc odpada :/
Mieć 147 powodów aby codziennie mówić Jej jak bardzo się Ją kocha
Czym Wy to otwieracie? C4? Grabiami
? ...a tak poważnie, zależy od pęknięcia, na pewno da się ów plastik skleić klejami epoxydowymi 2 składnikowymi, oczywiście jeżeli pęknięcie jest takie, że "jest do czego przyłapać". Z zasady wymienia się cały schowek...a najbezpieczniej nie używać
ja się obchodzę delikatnie jak z kobietą i póki co działa. Co do rozklejenia...hmm można pokusić się o próbę z użyciem skalpela , ale efekt może nie być piorunujący.
ja do sklejenia uzylem takiego kleju 2-skladnikowego
http://sklep.utrzymanieruchu24.pl/lo...al-p-1807.html
trzyma do tej pory bez zarzutu, ale gdy prosze pasazera aby cos wyjal ze schowka mowi juz z automatu 'tylko ostroznie prosze'
a sam uchwyt urwala kobieta![]()