Ja niestety nic nie dostalem do dnia dzisiejszego
Czy moglbys potwierdzic adres na jaki poszly?
Pozdrawiam
Ja niestety nic nie dostalem do dnia dzisiejszego
Czy moglbys potwierdzic adres na jaki poszly?
Pozdrawiam
witam, jestem zainteresowany dwoma naklejkami. Przód i tył do AR156 przed liftem.
czekam na wiadomość na priv
A moje tez juz wyslałes ?
Witam.
Potrzebuję po 2szt. w kolorze i czarno-srebrne na grill/klapę tył. Proszę o dane do wpłaty na PW.
Pozdrawiam
GrzesiuŻar
AR 146ti 2.0 16v '96
AR 155 1.8 16v '97+ podtlenek LPG
AR 155 2.0 16v '95
AR 156 SW 2.4 JTD '01 - biała perła
AR 156 SW 2.5 V6 192KM '02 + podtlenek LPG
potrzebuję 2 szt do AR 156 po lifcie z tego co mierzyłem to mają chyba 74-75mm na to by wychodziło? zgadza sie to??
Kolego pisalem kiedys ale mi nie odpisales ... mianowicie potrzebowalbym naklejke do Saba na tyl gdybym Ci podeslal wymiary to dalo by zrobic,? a chcialem zamowic jeszcze 2szt czarno srebrnych do Alfy 156 (przod/tyl), i malutkiego weza ze znaczka alfy takiego zeby zmiescil sie na progu auta. Odp
kolego GrzesiuŻar - opróżnij swoją skrzynkę, bo masz przepełnioną i nic nie dochodzi do Ciebie
73 mm, takie wszystkim wysyłam do poliftowych i nie zgłaszają uwag, ale jeśli chcesz to wyślę Ci 74 mm - takie sprzedaję do 159 i GT, odp. poszła na PW
jak podeślesz wymiary to nie widzę problemu, po świętach bym wykonał takie nalepeczki, widzę że już kilka osób pytało się o nalepeczki na Saaba - podobny problem jak u nas mają ze znaczkiem, wąż oczywiście także będzie zrobiony dla Ciebie, podaj tylko wysokość - szer. wyjdzie z proporcji, szczegóły na PW
Pozdrawiam!