dzieki za spota było miłoszkoda że nie mogłem przyjechać swoim autkiem ;/
Tomek - Yaro
Ja to przede wszystkim dziękuję Grześkowi (Żuwikowi jak by ktoś jeszcze nie wiedział) za obrócenie żarówki i ustawienie świateł, ja już chciałem nowe lampy kupować... Jak zwykle zacnie a finał tradycyjnie pojechany
Weronika, proszę tam te tablice rej zamazać, nie potrzebuję antyterrorystów w domu w Wielkanoc
Idzie lato a co za tym idzie będzie więcej ciepłych wieczorów, może na ten czas cykliczne spoty zamienimy na cykliczne spontany
Taki żart, nie mam zamiaru niczego zmieniać, jest dobrze.
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
Jeśli jeździsz fiatem, lub iveco, nie wybieraj się daleko...
WesołychMacie zabujcze pomysły
![]()
Ostatnio edytowane przez Tom82 ; 23-04-2011 o 15:16
No i o to wlasnie chodziWESOLYCH ŚWIAT
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
[QUOTE=żuwik;559635]Haha, to ja za tydzień biorę ze sobą kąpielówki... tak na wszelki wypadek
ja zatem schowie do mojej "malej torebki bikini)dzieki za spocika a raczej za 4 jego czesci tesco, sfera, dębowiec ehehehehh to był dopiero hardcore
i bp na którym faktycznie jak sie tak teraz zastanowie juz jakos tak inaczej wygladalam heh
) do zoba znów i MERRY CHRISTMAS rzecz jasna
))
Ostatnio edytowane przez bella147mmm ; 23-04-2011 o 21:44
a nikt nie chciał się spotkac przed świętami szkoda że musiałem walczyć z zakupami ale nastepnym razem będzie lepiej
Asekuracyjnie oprócz kąpielówek zabiorę jeszcze ze sobą rakiety śnieżne, krem UV, piankę i butle do nurkowania, gogle i marker do paint balla, łyżwy, uprząż wspinaczkową i szachyNic mnie już nie zaskoczy
A to bikini, hmmm chętnie zobaczę, ostatnio Weronika się ze mną rozbierała, tylko przez ten biustonosz czuję się oszukany
![]()
Jeśli jeździsz fiatem, lub iveco, nie wybieraj się daleko...