Uuu, czyżby rozbita?
Pewnie zawias klęknął na naszych dziurach![]()
niestety rozbita, na ogrodzeniu sasiadkiale do zrobienia, więc nie jest tak zle...szkoda tylko samochodu. ale kasy nie żałuje na naprawę więc mam nadzieje ze bedzie smigac jak przed spotkaniem z murkiem...
uszkodzone przednie lewe i tylne zawieszenie, felgi do prostowania i drzwi do wymiany, dobrze ze mam dawce organów...
w sumie głupio wyszło bo porwało mi tył na żwirku i nie zdążyłem jej wyratować zanim spotkałem sie z ogrodzeniem. straty u sasiadki to 3 ścięte drzewa (nie sadziłem że alfa jest taka twarda - nie ma śladu po spotkaniu z drzewami) i rozwalony murek w ogrodzeniu - razem jakieś 500zł. naprawa alfinki wyjdzie troche wiecej ale takie związki są drogie![]()
najpierw problemy z rejestracją a teraz to:/ myślałem ze się zobaczymy na drodze zaraz po świętach a tu taka lipa, no ale co zrobić...jak wrócę z delegacji to alfa idzie do blacharza, przy okazji ją obspawam, wymienie zderzaki na oryginalne, i odświeżę kolorekw sumie po uderzeniu wyszło że nie była wcale taka zdrowa na jaka wygladała ale da się to wszystko jakos naprawic.
życzcie mi szcześcia żeby już więcej tak się nie działoi mam nadzieje (tym razem na 100%) do zobaczenia za miesiac lub dwa
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez kajtek205 ; 25-04-2011 o 23:17
jak potrzebuejsz gratow pisz![]()
ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html
Sprzedam AR 33, 1.7 92 MKIII kontakt priv
eee no nie jest tak źlew miare ogarniałem ten samochód, ale błędy popełnia każdy, mi akurat nie wyszło i stało się tak jak się stało.
graty mam z czarnej 75tki więc na razie jestem samowystarczalny![]()
Szczęście, że nic groźnego się jej nie stało, uważaj na przyszłość, bo szkoda, żeby kolejna 75 poszła na żyletki![]()
Hi
transaxle szybko uczy pokory i weryfikuje umiejetności, miałem dwie 75 . Zycze szybkiej naprawy i wytrwałości.
P.S . wróciłem do transaxl-a - uzależnia