Witam Panowie czy jest możliwość sprawdzenia cewki w 2,5 v6 jesli tak to jak (problem z wypadającym zapłonem ) na kompie brak bledów a sinikiem telepie
pozdro
Witam Panowie czy jest możliwość sprawdzenia cewki w 2,5 v6 jesli tak to jak (problem z wypadającym zapłonem ) na kompie brak bledów a sinikiem telepie
pozdro
w fiat ecu scan jest opcja sprawdzania cewki bierzesz ja do rękawicy i do masy i patrzysz czy iskra jest itd to tyle tak mi się zdaje tylko uważaj żeby ciebie nie kopnęło bo zobaczysz swoja przeszłość ;p miałem tak sprawdzać cewki ale okazalo sie ze miałem dziurke w harmonijce
komp nie pokazuje błędu P300? jak nie to nie cewka, podobne problemy w v6 byłe spowodowane ustawieniem rozrządu na kiepskich blokadach, nie zmieniałeś w ostatnim czasie?
zmienialem rozrządponad rok temu i bylo wszsytko ok a bledu brak w zeszyl roku wymieniane byly swiece oczywiscie na platynowe
skąd myśl że zapłon wypada? jakieś inne objawy? jak silnik śmiga ok może poduszki? Ciężko coś podpowiedzieć z tak śladowych informacji.
przerywa czuć nierówna prace na wolnych obrotach poza tym utrata mocy
na czym sprawdzane? po części przepływomierz generuje takie problemy, masz jakieś wykresy z kompa bo tak w zgadywane możemy się bawić.