"W Polsce znajduja się dwa egzemplarze tej Alfy Romeo.Po jednym z każdej wersji SZ i RZ" - cytat z wikipedii![]()
"W Polsce znajduja się dwa egzemplarze tej Alfy Romeo.Po jednym z każdej wersji SZ i RZ" - cytat z wikipedii![]()
Ja też, już dawno temu słyszałem o Nagórskim i pragnę zobaczyć jego kolekcję![]()
Zgadza się Piotrek ma ładną kolekcję, właśnie kilka postów temu pisałem ze miałem przyjemność juz kilka razy rzucić okiem na te cudeńkaMontreala tez widziałem, ale jeszcze nie miałem przyjemności usłyszeć tego ryku, ale jak Piotr opowiadał to jak pojechał na przejażdżkę to przejeżdżając koła jakiegoś wiejskiego stadionu pocisnął na gaz to ludzie z trybun sie gapili co to sie dzieje...F16 z Krzesin ląduje czy co
Jak będziecie chcieli cos oragnizowac dajcie znać to chętnie zabiore sie ponownie z Wami choć czesto tam bywam bo w sumie mam 5 kilometrów do Niego
Jako fachura od Alf to w Poznaniu i okolicach lepszego nie znajdziecie...a popieprzony na punkcie tej marki...strasznie
![]()
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz
To już pal licho SZ, ale móc chociaż usłyszeć Montreala...![]()
Słyszałem jak chodzi 8C na żywo i do tej pory mnie nie puściło. Montreal podobno jeszcze fajniej ryczy.
"Gdy pytają mnie...odpowiadam..." http://home.planet.nl/~evdbeek/szreg.html - tu są 2 SZ