no widzicie juz sie cos dzieje w temacie czekamy na resztekertoip 160 nie mow bo twoja z tym silnikiem tez ladnie daje rade
![]()
no widzicie juz sie cos dzieje w temacie czekamy na resztekertoip 160 nie mow bo twoja z tym silnikiem tez ladnie daje rade
![]()
o co k'mon???
mam nadzieje, że sprawdzimy to organoleptyczniejak tylko sie uda spotkac
to moze dzisiejszy czwartek godzina 18 na parkingu pod galeria Tarnovia??
Jak mnie juz nie mam na forum 4 dni to juz sie dzieje i nikt mi nawet esa nie wysle ze sie szykuje jakies spotkanko a na kazdym bylem i do tej pory ja naganialem chlopakow i tak mi sie odplacacie;( bo sie zamkne w swojej Aluni i nie wyjde
![]()
![]()
no to trzeba na bieżąco sprawdzaci tak dzisiaj nie wyszlo
uda sie nastepnym razem
nie zamykaj sie bo przyjedziemy i Cie wyciagniemy
albo psiknie sie troszke gazu w klimatyzacje i zam wyjdziesz
po ostatnim sezonie cos mi jeszcze zostalo a jak nie to za niedlugo z firmy dostane nowa gsnice
![]()
i tak sie nie dam hehe A moze by tak w 7, 8 maja sie spotkal co wy na to??
jak mamy sie spotkac w 8 czy 10 samochodow jak w temacie udziela sie na biezaco 4 moze 5 osob???a mam jeszcze jedna propozycje....jako ze sledze juz dlugi czas watek ktory jest na forum pt."cykliczne spotkania krakow" moze by sie zebral kiedys tak na 100% i w ktorys dzien kiedy wypada ich spotkanie moglibysmy dolaczyc do nich w krakowie ???? co wy na to?
o co k'mon???
Maciekk widziałem Cie na Bp w Dębnie w piątek, ja wjeżdżałem a Ty wsiadałeś do fury ,Alfa prezentowała sie nieźle pozdrawiam
no tos pokazal :/ nie trzebabylo mnie w jakis sposob zatrzymac??? mogles mi droge zajechac albo zucic sie pod autoto bysmy cos podyskutowali
a mieszkam w okolicy tego bp
o co k'mon???
chłopaki zbierzmy sie teraz w piatek, sobote lub niedziele bo sie za wami stęskniłem, no i nowych forumowiczów chetnie bym poznałdawajcie znac co i jak tylko szybko
![]()