czarno srebrna, w opisie masz zamieszczone ze kolor srebrny przybiera kolor auta, jak to sie dzieje? odbija sie zy co?
czarno srebrna, w opisie masz zamieszczone ze kolor srebrny przybiera kolor auta, jak to sie dzieje? odbija sie zy co?
folia ma kolor srebrny metalik - ot i cała filozofiaa czarny to wiadomo czarny
folia się nie mieni od lakieru samochodowego - bo nie ma po prostu jak, poza tym auta są pomalowane na setki przeróżnych kolorów a nie tylko srebrne, tak jak i są dziesiątki różnych kolorów folii, do tego w macie i połysku, podsumowując - folia której używam do tego rodzaju nalepek jest srebrna
Proszę na PW o szczegóły i dane do przelewu.
dzięki wiertło za odpowiedź, mam jeszcze pytanie, czy ktoś może napisać jak długo wytrzymują?, jak szybko ulegają procesowi odklejaniu się?
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf
szczegóły na PW
moim zdaniem są bardzo trwałe, ja swoją wożę już ponad rok, słońce, myjka, mróz - nie jej nie wzrusza - to się tyczy przodu, tył - mi wyłamali i ukradli się ździwi ktoś jak zobaczy że jest tam nalepka ;P , ale już jest nowe zamontowane, kupiłem zniszczone i oczywiście w celu renowacji powędrowała na nie nalepeczka, folia - ma gwarancję na 5 lat, blaknięcie - nie ma takiego zjawiska, odklejenie - nikt się nie skarżył, klej jest bardzo mocny!
cóż więcej mogę napisać...
udanej i słonecznej majówki wszystkim!!!!
wiertło
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf
chciałbym zamówic 2 nalepeczki na auto.... model 155:p, i 4 na felgi... wszystkie wersja czarno srebrna:p podaj cene i dane do przelewu na pw