Dobra! Parking castoramy 1 maja o godzinie 19-stej chyba że macie inne propozycje.
---------- Post added at 08:46 ---------- Previous post was at 08:45 ----------
Na czystke to mamy za małe bagażniki!
Dobra! Parking castoramy 1 maja o godzinie 19-stej chyba że macie inne propozycje.
---------- Post added at 08:46 ---------- Previous post was at 08:45 ----------
Na czystke to mamy za małe bagażniki!
qrcze i co same jtd ?
---------- Post added at 18:21 ---------- Previous post was at 18:20 ----------
a mi od wczoraj kierunki nie działają i strach jeździć![]()
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf
jak nie bedę miał co robić to może i ja podjadę![]()
Moja eks:
Alfa Romeo 156 1,8 TS CF2 1999
Motofan,sprawdz najpierw bespiecznik a jeśli to nie pomoże to pod przyciskiem świateł awaryjnych jest urządzenie które odpowiada za kierunki, w bierkowie jest szrot gdzie można kupić częsci do alfy to akurat pasuje od każdej 156 przed liftem.
Już naprawione. Problemem był przekaźnik który luźno siedział w kostce pod kierownicą. Trzeba było rozebrać obudowę kierownicy, wyjąć przekaźnik (niebieski) i rozgiąć mu do zewnątrz trzy blaszki, aby po włożeniu sztywniej siedział.
---------- Post added at 15:56 ---------- Previous post was at 15:51 ----------
Inny problem to że bujam się do dziś z falowaniem obrotów. Pojechałem do Fiata ASO z chęcią zakupu zaworka separatora oleju odmy. Niestety nie wiedzieli czy mają coś takiego na stanie bo nie wiedzieli co to jest i jak to wygląda, poprosili abym pokazał im to na zdjęciu- SZOK. Po kilku minutach "coś" zamówili i okaże się czy to to. Zamówiłem także z allegro filterek odmy na rurę podciśnienia, jak dostanę to zamontuję i zobaczę czy pomogło.
spalanie 7.8l/100km
Mnie pierszwego maja niestety nie będzie, ale mam nadzieję, że pierwsze spotkanie wypali i będą następne za jakiś czas!
Ale ten pan opisany na gp to chyba nie przyjedzie, bo jak nic mu prawko zabiorąhttp://www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/art...UPSK/690747638
o fak!Alfy górą
![]()
spalanie 7.8l/100km
To nawet dodrze że go nie będzie bo brzydko zrobił,zachowanie godne kierowcy golfa.
---------- Post added at 16:25 ---------- Previous post was at 16:21 ----------
Troche za pużno włączylem kompa i nie dam rady już tego tobie załatwić ale jest wyjście, ja gościa znalazłem na allegro
http://allegro.pl/show_user.php?search=MartinAuto
co z jutrem?
Moja eks:
Alfa Romeo 156 1,8 TS CF2 1999