Wczoraj na spocie mieliśmy okazję obejrzeć Nuvolę kolegi AMT.
Faktycznie każdy element wydaje się byćw innym kolorze :cry:
... co nie zmienia faktu, że Alfka jest PIĘKNA, a kolor jest po prostu CUDNY.![]()
Wczoraj na spocie mieliśmy okazję obejrzeć Nuvolę kolegi AMT.
Faktycznie każdy element wydaje się byćw innym kolorze :cry:
... co nie zmienia faktu, że Alfka jest PIĘKNA, a kolor jest po prostu CUDNY.![]()
Na potwierdzenie tych słów, załączam zdięcie Belli kolegi AMTNapisał wera
![]()
a ja specjalnie nie dawałam zdjecia, bo na zdjeciach nie widać tego efektu kolorstycznwego![]()
![]()
Wystarczy spojrzeć na progi i wlew paliwa :wink:Napisał wera
witam wszystkich,
od kilku lat jezdze tylko alfami wszystkie od początku obsługuje pol-car filia w ostrowie,
i powiem wam szczerze ze jestem zajebiscie zadowolony zwłaszcza jesli chodzi o chłopaków na częśćiach, choc serewis tez sobie chwale. Niema problemów ze zwrotami nawet jesli ja cos pokręciłem, udzielajami wszystkich informacji nawet jesli nic u nich nie kupuje oraz miewaja świetne promocje na cześci do alfy, naprawde gorąco polecam POL-CAR ostrów
I od razu w pierwszym poście taka reklamka?
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
nie wiadomo co ma do powiedzenia druga strona. W każdym razie jak zostawiłem w ASO u siebie w mieście, to też czekałem 2 tygodnie prawie na samochód. Jednak Alfuńka ma tyłek jak nowy z salonuMusze ich pochwalić. Auto zostawiłem w Auto Tim Janeczko w Opolu. Z wymiana wahaczy u nich to był moment
![]()
Ostatnio edytowane przez huragan ; 01-05-2011 o 19:49
witam
też byłem w tym serwisie na gorzysława i zdecydowanie nie polecam , przy wymianie serwa choc ja uwazam że nie potrzebnie poniszczyli auto i jeszcze tempomat nie działa, chyba bedę pisał skargę do zarządu bo to normalnie porażka
Tak a propos POLCARU - http://forum.alfaclub.pl/viewtopic.php?t=7605&start=0
Od razu zaznaczam, że nigdy nie korzystałem z usług tego serwisu i nie mam o nim ŻADNEGO zdania, ale akurat trafiłem na ten temat na innym forum. Podejrzewam, że na Alfaholikach też poruszany, bo sprawa była swego czasu głośna.
AR 147 1.9 JTD 8V (2004)
AR 159 1.9 JTDm 16V (2007)
Audi A6 Avant 3.0 TDI V6 (2012)
Ja chiałem też swoją Bellą pojechać do POLCARU. Jednak jak zaśpiweali mi cenę za wymianę paska rozrządu, to im podziękowałe. Podjechałem do ASO w Zielonej Gorze, gdzie od 13 lat regularnie serwisuję swojego Fiata Bravo. Przez ten okres TYLKO raz byłem niezadowolony z obsługi, ale po interwencji samego dyrektora zostałem przeproszony i wykonano cały przegląd faita na koszt ASO. Swoją Bellą też jeżdze do ASO Fiata i Alfy Romeo w Zielonej Górze i narazie nie zamierzam zmieniać serwisu..