Witam!
Niestety, nie dostałem takiego "cuś" pod choinkę, więc się
przymierzam, żeby kupić to sobie sam. ;-)
Co myślicie o takich wynalazkach:
Allegro - Wynalazek nr 1
Allegro - Wynalazek nr 2
Witam!
Niestety, nie dostałem takiego "cuś" pod choinkę, więc się
przymierzam, żeby kupić to sobie sam. ;-)
Co myślicie o takich wynalazkach:
Allegro - Wynalazek nr 1
Allegro - Wynalazek nr 2
Jak juz chcesz takie wynalazki to wybierz ten I zestaw. Ale zastanów sie nad takim zestawem
http://allegro.pl/item288536761_jvc_...owy_kable.html
moze troszke drozsze ale chyba bardziej warto.
Lepiej kupić takie które mają wysuwany monitor,jest większy i lepiej widać.W Niemczech jest spory wybór w takich sprzętach.
... a to moja historia AR : 155 2.0 TS, 164 3.0 V6, 166 2.4 JTD
Trochę z innej beczki, chociaż wciąż w temacie. (Założyłbym nowy, ale pewnie dostałbym kolejne dwa ostrzeżenia :? )
Tak więc, mój kolega ostatnio zaopatrzył się w ten bajer: http://allegro.pl/item288081675_prom...er_pilot_.html
i to na prawdę działa! Taki mały gadżet, który daje frajdę
Ja chętnie wymieniłbym swoje oryginalne radio w AR, ale nie wiem na jakie, bo po pierwsze nie wiem czy znajdę jakiś model, coby pasował w miejsce seryjnego i ładnie współgrał z resztą kokpitu, oraz nie wiem czy znajdę radio, które będzie współpracowało z przyciskami, które mam w kierownicy... Może ktoś coś polecić?
pamietaj ze prawo nie pozwala tego uzywac![]()
Czego transmitera ???? a na jakiej podstawie - bezprawnego zajmowania pasma radiowego ale to chyba dotyczy jedynie urządzeni powyżej jakiejś mocy - no chyba że się mylę. Możesz coś więcej na ten temat napisać.Napisał b.pawelek
z tego co wiem bez wzgledu na moc jest to nielegalne. iedys uslyszalem o tym od znajomego po tem w tv również o tym wspomniano.
Z drugiej strony podalem ten fak jako raczej ciekawostke niz po to zeby kogokolwiek odstraszyćUrzadzenioe napewno sie sprawdza aczkolwiek jakos dźwięku nie powala. Wydaje się troche płaski (szczegolnie niskie tony).
jeśli chodzi o transmiter pracuje w firmie która sprzedaje takie urządzenia i jest to legalne, urządzenia zajmuje pasmo radiowe ale w tak małym obrębie ze to działa w samochodzie i na pewno babciom Radia Maryja nie zakłóci![]()
Jeśli chodzi o radyjko to kolega ma podobnego bezmarkowca z wyświetlaczem 3,5". Przez jakiś rok teledyski cały czas w divixie lecą i nic nie nawaliło do tej pory.