Dzis w godzinach poznego popoludnia widziana morska gtv TBktos z klubu?? przewiozlbym sie taka
![]()
Dzis w godzinach poznego popoludnia widziana morska gtv TBktos z klubu?? przewiozlbym sie taka
![]()
pozdrowionka dla 156 widzianej 1-MAJA okolo 16:00 na ul.Korczynskiej jadacej w strone szpitala [pomachane -bez odzewu] spieszacej na RAJD!!Zapewne.I dla kolegi w 156 czerwonej na ul.Zrecinskiej,jechalem za toba az do zjazdu na Zeglce,bez odzewu.Malo ludzi w krosnie odpowiada na gesty-chyba ze na Krzyzowce Czajkowskiego z Podkarpacka,tam mozna zobaczyc w szczycie!!!!!!!!!!!!
Hehe no to pozdrawiam, pozdrawiam!!! http://www.youtube.com/watch?v=OfH1WETUPw0 ogarnij, może sie gdzieś znajdziesz w takim razie na tym filmiku haha
![]()
Alfą, do kościoła, w Rzeszowie? Raczej się nie wybiorę, po tym jak mi na Św. Michała zrobili włama do Merca po napoczętą paczkę orzeszków w czekoladzie (w niedzielę w południe, akurat przed wyjazdem do domu), to mam uraz na tego rodzaju sytuacje
Hehe, wtedy już mnie nie było - znikłem za blokami na Kustronia mniej więcej jak zamykaliście bagażnik po wrzuceniu oponek![]()
Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...
Kto mi mrygał między Janowem a Niskiem ciemną 156 RNI (kolegom z przodu pewnie też mrygałeś)? Nie zdążyłem zareagować bo za szybko się wyłoniłeś xD
159 SW 1.9 JTS 16V 2006r.
147 1.9 JTD 8V 2004r.
Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...
Pozdrawiam kierowników Srebrno niebieskiej alfy romeo na blachach HPK... z kogutem na dachuoni wiedza gdzie kiedy i jak i za co
![]()
Pozdrowienia dla kolegi z czarnego 156 SW na klubowych ramkach początek LU....., widzianego wczoraj w Nowej Hucie na placu centralnym przy światłach. Zaglądałem do kolegi niestety z firmowego golfa.