Witam mam pytanie czy takie blotniki sa dostepne chodzi o poszerzenia blotnikow takie jak w lancia delta integrale?
Witam mam pytanie czy takie blotniki sa dostepne chodzi o poszerzenia blotnikow takie jak w lancia delta integrale?
Raczej nie, trzeba rzeźbić. Mi udało się znaleźć nakładki upodabniające do wersji z DTM itp.
a jesli ktoras z firm produkujacych laminaty do replik podjelaby sie proby zrobienia takich blotnikow to dalo by rade to polaczyc bo z tego co wyczytalem na forum to oryginalnie w 155 blotniki nie sa spawane
odezwij sie do uzytkownika GUNIOZAUR on ma pojecie w tym temacie![]()
ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html
Sprzedam AR 33, 1.7 92 MKIII kontakt priv
Tylko znajdź na to chętnych, jak będziesz chciał zrobić jeden komplet to trochę to będzie kosztowało w jakiejś firmieZazwyczaj mowa jest o min. 5 sztukach.
jakby cena był ciekawa to moze i ja bym sie skusił![]()
Takie zestawy sa do kupienia na jednej stronie z NL
a wiec jak narazie zadzwonilem w jedno miejsce i sprawa ciekawie nie wyglada grzybek ma racje troche to kosztuje orientacyjna cena:15.000 komplet!! ale firma dosc znana to sie cenia.A cene tlumacza tym ze musza specjalnie do tego robic forme a pierwsze egzemplarze do najtanszych nie naleza.Pocieszmy sie tym ze jak zbierzemy ze 100 chetnych to koszty sie podzieli i nie bedzie tak zle ale to by musialy byc chyba wszystkie 155 w polsce :-D ja sie nie poddaje i bede szukal dalej kto zainteresowany niech pomoze przerylem troche internet i znalazlem cos takiego jak alfa 155 ti Z lub 155 ti gta podobno tylko 25 sztuk powstalo produkcja tylko na japonie byc moze gdzies idzie kupic taki oryginalny sports kit
juz kolego tez przerabiałem temat zderzaków z wersji ti-z, bardzo ciekawe...
---------- Post added at 19:17 ---------- Previous post was at 19:16 ----------
ale 15k za komplet to cena raczej przesadzona,