Hahaha dawno mnie żaden tekst tak nie rozjebał... xDkup se w markecie kokosa , rozeb na pół , doklej paski i bydzie jak ta lala
ino pingle se osobno cza założyć
Hahaha dawno mnie żaden tekst tak nie rozjebał... xDkup se w markecie kokosa , rozeb na pół , doklej paski i bydzie jak ta lala
ino pingle se osobno cza założyć
Statek zatonął a uratowali się tylko czterej faceci: Niemiec, Polak, Rusek i Murzyn.
Po długim dryfowaniu brakło im jedzenia i stwierdzili, że muszą kogoś wyrzucić.
Padło na murzyna, ale Niemiec stwierdził, że to nie fair i zarządził konkurs, kto nie odpowie na pytanie ten wylatuje. Pierwsze pytanie do Polaka:
- Kiedy zrzucono bombę na Nagasaki?
- 1945 r.
- Ok, zostajesz
Pytanie do Rosjanina:
- Ile osób zginęło?
- 60 tys.
- Ok, zostajesz.
Do Murzyna:
- Nazwiska!
Jeśli jeździsz fiatem, lub iveco, nie wybieraj się daleko...
idzie chop do chopa i pado mu dzień dobry
Rodżer.Ty jeszcze żyjesz?
ja zmartwychwstała Moja postać na tym forum, po pół roku. Alleluja!
jakzes był w niebie to żeś był nieboszczykiem,jak w piekle-to piekłoszczykiem![]()
Ja ja matrix Mnie wciągnył, a wiesz jak nazywa się 'niemowle' jak dorośnie? - 'mowle'![]()
UWAGA!!!
Po długich roszadach zamiany domku (6-osobowego) na zlocie w Biłgoraju, został nam przydzielony 9-osobowy domek (nr 23) dla następujących osób:
-sołtys
-Lola_GTA
-Ligar+Dominika
-RYDZU + os. tow.
-Weronika
-Jamrozw
-Quattro
Osobiste podziękowania dla Majkela za zamianę domu w 0,7l flaszkach![]()
Ważne:
SPRAWA DOMKU ZOSTAŁA ZAKOŃCZONA, PRZYNAJMNIEJ Z MOJEJ STRONY. Oświadczam również, że nie przyjmuję jakichkolwiek pretensji itp. itd. jeśli standard domku będzie niższy od wcześniejszego (bliskość basenu=komary).
PS:
Wszystkie łóżka są pojedyncze. Nie ma uprawiania stosunków płciowych w tym okresie!
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
dominika nie pojedzie wiec mam 2 łóżka dla siebie ? :->
Przygody z naprawą "sprawnego" 2.0 TB V6 - http://www.forum.alfaholicy.org/gtv_...e_2_0_tb.html?
Gtv 2.0 V6 TB '99 + bonusy -> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ioholikow.html
No i fajnie![]()
Ostatnio edytowane przez Weronika ; 07-05-2011 o 17:57
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................