kolego myślę ze remont boxera nie zamkniesz w kwocie 2 tyś.ja za swój dalem 4. wybór dobry ale znajdź egzemplarz z pewnym silnikiem bo silnik to najdroższa część. pochwal się jak już coś kupisz.
kolego myślę ze remont boxera nie zamkniesz w kwocie 2 tyś.ja za swój dalem 4. wybór dobry ale znajdź egzemplarz z pewnym silnikiem bo silnik to najdroższa część. pochwal się jak już coś kupisz.
U mnie stukot był spowodowany rozpadającą się pompą wodną.... Aż w końcu mi szczeliła i cały płyn chłodniczy wypłynał sobie.... Teraz mam nową pompę i brak stukotu ;p Ale lepiej znaleźć alfę bez niepokojących objawów - zawsze to lepiejA ja polecę Ci boxer'ka ale pewnie tylko dlatego ze sam taki silniczek mam a z TS'em nie miałem jeszcze styczności ;p Pozdrawiam
![]()
najlepiej popros kogos kto ma jakies pojecie o AR.no bo ty raczej nie masz,pewnie skusil cie image marki :wink: wszystko siale sam nie kupuj bo sie natniesz i co gorsza powiesz potem ze to wina ALFY.tu chlopaki twardo popieraja BOXERA,ja do odmiany polecam TS :mrgreen: co do dzwieku hmmm kiedys przewiozlem wlasciciela(ktoregos z rzedu )BOXERA i byl w szoku :shock: jaki dzwiek wydaje TS jak go podkrecisz wyzej 8) poza tym napewno latwiej znajdziesz zadbanego TS.Pozdrawiam
Były inne wcześniej. Teraz 159 i 156 oraz 155 do sprzedania.
No to ja Ci radzę - zapomnij o tym samochodzie.
Poszukaj samochodu, który na 'oko' nie ma wad.
Kupuj tak, bys miał rezerwę 3000 na ewentualne zabiegi doprowadzające auto do fajnego stanu.