Super !! Dzieki Wielkie ! Jak bedzie snieg to bedzie niezla zabawaNapisał kilu
No i co z ekipa z Koszalina i okolic ?? Dzisiaj juz 2 !
Super !! Dzieki Wielkie ! Jak bedzie snieg to bedzie niezla zabawaNapisał kilu
No i co z ekipa z Koszalina i okolic ?? Dzisiaj juz 2 !
ja to przez Trzcińsko i Myślibórz bede leciał, Gryfino ciut nie po drodze, ale zdzwonimy się w Chojnie
postaram sie kogoś namówić :twisted:
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
A kto ma grill. co by sobie kiełbaski upiec? no chyba że sobie ognisko rozpalimy :mrgreen:
No dobra ale teraz sprawa organizacyjna !! Wiadomo ze 05.01.2008 na lotnisku w Chojnie o godz.12 jest SPOT milosnikow wloskiej marki !
Do kolegów i koleżanek ze Szczecina i okolic : spotykamy sie mysle ze o 10:00 na parkingu Media Markt i razem pojedziemy jak to zrobilismy przed wyjazdem do Bagicza! Kto jest chetny zeby z nami wyruszyc prosze o przybycie lub potwierdzenie ! Narazie zdeklarowali sie : Piotr34, Kubas, Bobryt, Ja, Adamo, Psik jesli kogos pominalem to przepraszam i prosze sie deklarowac !
Psik co z Elefau ?
A co do reszty to jak andrzew dasz rade urwac sie z pracy ? Tuti ? Przemek , Majkel z Koszalina i reszta ekipy?
Ja dołanczam do Was tak jak pisałem w Gryfinie... na pierwszym CPNie około godz 11.30... Majkel pisał że go niestety ale nie będzie więc sadze że reszta ekipy tez sie nie pojawi... :?
wpada jeszce mój kuzynek 145, koles 75 i jego znajomy możliwe ze tez 75....
może i jeszcze ktos się zjawi....
wiec licze że troszku nas bedzie...
No to kolo 10 nas bedzie...czyli nie tak zle ... mam nadzieje ze po drodze sie nikt nie wykruszy!
U mnie szef mówi nie bo tyyle roboty - ja myśle że jednak sie uda![]()
Jak coś to będę pod Media tak jak sie umawiacie!
jestem jestem....nie moglem sie ogarnac jakos...
postaram sie zjawic ale robie mala imprezke urodzinowa i nie wiem czy sie pozbieram...
w razie czego zabiore sie z psikiem albo on ze mna ( w zaleznosci od tego,ktory bedzie mial wiecej sil )..
no chyba ze szofera zatrudnimy :mrgreen:
a o ktorej macie zamiar zaczac imprezke w chojnie???
bo jak sie pozbieramy pozniej to moze do chojny od razu zawitamy...
A no to wszystkiego najlepszego ! i mam nadzieje ze dasz rade sie pojawic ! ale pamietaj im wiecej ALF tym lepiej !! wiec licze ze zarowno psik jak i Ty przyjedziecie wlasnymia nie w 1 lub z szoferem ;P spotkanie na lotnisku w Chojnie zaczyna sie o 12:00
no wiec udanej imprezy zycze i do zobaczenia w sobote !! Pozdrawiam !
Silver156
jedziesz sam????