Hej1.05 Krynica Morska ul. Teleexpresu to chyba ja ale numer rej. to SR. Pozdrawiam
Hej1.05 Krynica Morska ul. Teleexpresu to chyba ja ale numer rej. to SR. Pozdrawiam
Byś może nie przyglądałem się dokładnie - stała na parkingu przed jakimś pensjonatem
AR Stelvio 2.0 Turbo 280KM Veloce 2021
Jeep Cherokee 2.0 MJD A9 LIMITED 2014
Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
AR156 1.6TS 2000
Wcześniej 7 włoskich aut F (126, 127, UNO DS, TIPO, PUNTO, BRAVA, MAREA)
pozdrowienia dla właściciela białej Giulietty na krakowskich tablicach, stojącej pod Kauflandem przy bratysławskiej po godzinie 12piękny samochód
![]()
A ja pozdrawiam kierownika/kierowniczke czarnej Julci, wjezdzala na teren Emparku z Domaniewskiej, dzis kolo 9:40.
Pozdrowienia dla wlasciciela/ki czerwonej Giulietty, mijała mnie wczoraj ok. 16 na obwodnicy 3miasta, nr rej. GD..... chyba Diesel 170KM, bo widziałem dwa wydechy (a nie rzuciła mi sie w oczy koniczynka)SLICZNA!!!
Widziałem, że już dojechała Alfa dla kolegi ARKADIUSA z naszego forum - stoi już przed salonem Alfy w Płocku. Kolor 8c w słońcu wygląda nieziemskoGratuluję pieknego i fajnie skonfigurowanego autka
![]()
Czarna QV wczoraj około 17 na Modlinskiej w Warszawie, rejestracja WL......
wczoraj-sobota. Tym razem biała Giulietta, róg Marszałkowskiej/Świętokrzyskiej (ok. godz. 14) w Wawablachy DW.... to kogoś z forum?
![]()