pozdrowienia dla czerwonej 166, na ramkach klubowych. miała gliwickie nr. i widziana była pod BP na rybnickiej.
adam
pozdrowienia dla czerwonej 166, na ramkach klubowych. miała gliwickie nr. i widziana była pod BP na rybnickiej.
adam
czarna 156 lecącą dzis od str gliwic do zabrze koło neste kolego na czerwonym mi przejechałeś przed nosem ramki były kolega nie odmachał
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
ja pozdrawiam Pana z granatowej 147 SWD widzianego na autostradzie do katowic kolo 7 ranoi Pana ze srebrnej 156 widzianego na BP w Katowicach przed godzina 8
![]()
To ja kolegów ze 147 KOL...jadących razem ze mną od Olkusza do DGawaryjne były,długie też i przyjemniejsza podróż w deszczu
![]()
a ja pozdrawiam sliczna 156 ze spoilerkiem , w kol ja wiemm chyba granatdzis, godzina przed 10 po centrum nauki ŻAK w bielsku-bialej
milo ze juz dwie alfki pod szkola stoja![]()
Panie Boże, a w niebie też są Alfy?
mmmm moja 157....
Ja, swoimi Alfami jeżdżę po Alfalcie![]()
* Ci którzy powinni wiedzą o co chodzi
A ja pozdrawiam kierowników dwóch alf spotkanych dzisiaj w Częstochowie - super to wyglądało - czerwona 147 potem czarna 159 i zielona 156 - fajna kawalkada przez miasto![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
Pozdrowienia dla Loli_GTA spotkanej wczoraj wieczorem w Bielsku-Białej przy wyjeździe z parkingu galerii jakiejś tam, wielkiej takiejI jeszcze dla kilkunastu innych kierowników spotkanych na trasie, ale żadnego odzewu.
Cześć, mam na imię Mateusz i jestem Alfaholikiem
Pozdro dla kierownika 156 SW na blachach KWA widzianego w Brzeźnicy, dzisiaj ok. 16. Ramek nie było, ale łapka tak...![]()