Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 41

Temat: [Car Audio] MP3 Divx DVD - czy warto?

ViP Rowerzysta Avatar piotr_alex
    Mieszka w
    Ciechanów/NDM
    Auto
    Crosswagon 2005r & 159 1.9JTD 16V 2008r

Domyślnie

Ja kupiłem kiedyś Dalco z dużym wyświetlaczem, windą, mp3, bajery, niestety po dwóch tygodniach winda przestała działać, o pisemnej gwarancji która była napisana na aukcji sprzedający zapomniał a na maile nie odpisywał. Nie polecam. Lepiej dołożyć i kupić firmówkę.

Bianco
    Gość

Domyślnie

Jeśli chodzi o Boschmanna, to ja mam od nich radio CD tej firmy i ponad 2 lata chodzi bez problemów! Jestem zadowolony z jakości radia i dźwięku. A firma Boschmann nie jest "krzak", gdyż jest to japońska firma specjalizująca sie przede wszystkim w produkcji przewodów i elektroniki właśnie do car audio.

pikero
    Gość

Domyślnie

ja osobiście mam głośniki jbl radio Alpine dwa wzmacniacze alpin ei blaupunkta i suba aktywnego pod siedzenie pioneer'a i wiem że zadnych wynalazków jeżeli komuś zależy na dobrym dżwięku nie powinno sie zakładać, ja polecam sprzęt alpine używam od zawsze i nigdy się nie zawiodłem mowa o używanych modelach z górnej półki z dawnych lat, są tanie i nei śmierdzą kiczem

b.pawelek
    Gość

Domyślnie sub

Cytat Napisał pikero
    ja osobiście mam głośniki jbl radio Alpine dwa wzmacniacze alpin ei blaupunkta i suba aktywnego pod siedzenie pioneer'a i wiem że zadnych wynalazków jeżeli komuś zależy na dobrym dżwięku nie powinno sie zakładać, ja polecam sprzęt alpine używam od zawsze i nigdy się nie zawiodłem mowa o używanych modelach z górnej półki z dawnych lat, są tanie i nei śmierdzą kiczem
    jak udało ci sie wsadzic suba pod fotel??
    Pozdrawiam

Kosiar
    Gość

Domyślnie

ja mam 6 głośników X-plode dwa gwizdki pioneera w bagażniku wzmak BLAUPUNKTA GTA4 i tube basowa blaupunkta do tego wszystkie drzwi wytłumione i wszyscy chodzi jak trzeba ale też sie na dvd zastanawiam martwie sie tylko czy nie bede musiał kondiego kupić bo akumultor nie wytrzyma chyba takiego poboru prądu już

pikero
    Gość

Domyślnie Re: sub

Cytat Napisał b.pawelek
    Cytat Napisał pikero
    jak udało ci sie wsadzic suba pod fotel??
    Pozdrawiam
    są specjalne suby pod fotel
    Pozdrawiam równierz

Użytkownik Romeo Avatar Siekier
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    AR 156 1,8TS

Domyślnie

Cytat Napisał Kosiar
    ale też sie na dvd zastanawiam
    A nie lepiej wejsc a cos z USB albo wejsciem na karty pamieci?

b.pawelek
    Gość

Domyślnie

podasz przykład takieg suba pod fotel??
    Pozdrawiam

pikero
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał b.pawelek
    podasz przykład takieg suba pod fotel??
    Pozdrawiam
    pierwszy lepszy jaki mi wpadł pod klawisz...

http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=379583

Siner
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Bianco
    Jeśli chodzi o Boschmanna, to ja mam od nich radio CD tej firmy i ponad 2 lata chodzi bez problemów! Jestem zadowolony z jakości radia i dźwięku. A firma Boschmann nie jest "krzak", gdyż jest to japońska firma specjalizująca sie przede wszystkim w produkcji przewodów i elektroniki właśnie do car audio.
    zgadzam sie z Toba ze Boschmann jest dobry ale to radyjko jest innej firmy. Sprzedajacy specjalnie tak napisal - "Sklep Boschmann..." hehe :wink: