Ja mam w Goleniowie, nie mialem kiedy tam pojechac po niego ;/ ale wydaje mi sie ze 1 starczy ostatnio tez byl 1 i dawalismy rade , a co do reszty akcesoriów ? czyli podpalka, wegiel czy brykiet?
Ja mam w Goleniowie, nie mialem kiedy tam pojechac po niego ;/ ale wydaje mi sie ze 1 starczy ostatnio tez byl 1 i dawalismy rade , a co do reszty akcesoriów ? czyli podpalka, wegiel czy brykiet?
Moze coś sie na działce znajdzie![]()
a kiedy następny zlocik moze sie załapie![]()
Piepszona zima....
Dzis ledwo co się dostałem do auta i wdodatku skrobałem szyby czego efektem jest cała szyba wpiz..porysowana..
ja koledzy niestety ale za długo nie posiedze z Wami ..bo musze wczesniej uciekac....
Nr do mnie jak by co>512322035
pozdrwiam
No ja jutro bede wchodzil chyba tylem jak bedzie duzo na minusiebo mi z przodu zamki zamarzaja ;/ a jeszcze dzisiaj bylem na myjni...
damy CI znac jak bedziemy dojezdzac do Gryfina
a ktoredy lepiej jechac przez Podjuchy ? czy autostrada ?
no i moja mala niunia nie daje nic zrobic w domu...non stop placz....
utro o 8 rano jade do "fiata"
zmieniali mi olej i cieknie sobie....
mam nadzieje ze sie wyrobie pod media...
Jak ruszycie o 10 z pod media to możecie na spokojnie jechac przez podjuchy...bo czasu bedziecie mieli troszke...ja o 11 juz bede na tankszteli..![]()
musze wczesniej wstac co by pomeczyc się z dostaniem się od srodk do auta..bo myłem je..więc zapewne bedą młe problemiki![]()
Piotr zapewne hujowo Ci dokręcili filtr...albo ze śruby spustowej pomyka bo innej możliwosci nie ma...
pozdrawiam
dasz rade !! 3mam kciuki ! a jak nie to dzwon to przyjade po CIEBIENapisał Piotr34
ruszymy troche po 10 pewnie
male gadu gadu i start ;]
No teraz to by sie przydal ogrzewany garaz![]()
No i ja niestety odpadam. Niestety praca... Mam nadzieje ze na następny zlocik sie zalapie i poznam alfaholikow z regionu! Pozdrawiam i życze udanej zabawy.
szkoda ze dopiero sie dowiedzialem napewno bym Was odwiedzil Goroce pozdrowienia zWlkp
![]()