Zobacz wyniki ankiety: Wybieram smycz...

Głosujących
243. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Lewą /czerwoną/

63 25.93%
  • Prawą /czarną/

99 40.74%
  • Bez różnicy, obie dobre

81 33.33%
Strona 25 z 102 PierwszyPierwszy ... 15161718192021222324252627282930313233343575 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 1019

Temat: Projektujemy gadżety..

Użytkownik Maniak resoraków Avatar piotr_c
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    Stelvio & Stelvio

Domyślnie

Cytat Napisał sickboy Zobacz post
    Wszystko fajnie tylko na czym się wyłożysz na tej plaży, może by tak zaprojektować ręczniki plażowe dla Alfaholików, taki zestaw na lato.

a jak to do tego dorobić jeszcze parawan plażowy - czerwień i duuuże logo to już będzie komplet

Użytkownik Pirat drogowy Avatar dudzik87
    Mieszka w
    Gorzków koło Wieliczki
    Auto
    147, 1.6 16v 105 km

Domyślnie

Cytat Napisał flatbeet Zobacz post
    doskonale rozumiem dlaczego proponujesz akurat ten model osobiście tez to popieram ale niestety /a może i dla nas posiadaczy 147ki akurat stety/ najwięcej jest 156ek więc wydaje mi się z tej racji ten model miałby pierwszeństwo. o dywanikach też myślałem i jak dla mnie to ty by był priorytet, którym zajął był się z największą ochotą i chyba tak zrobię na dniach. już nawet mam w głowie projekt
    ale jak to Ty byś się tym zajmował to pasuje pierwsze sztuki samemu przetestować więc jak by nie patrzeć do 147 powinny byc pierwsze

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar omen
    Mieszka w
    Piekary Śląskie
    Auto
    GT

Domyślnie

ja bym proponował coś takiego jak to:
    http://allegro.pl/dywaniki-alfa-rome...574416132.html
    pod wzmocnieniem kolorowe duże haftowane logo Alfy i pod logiem napis "alfaholicy"
    co Wy na to ?
    Pozdrawiam

Administrator ds. gadżetów Maniak resoraków Avatar flatbeet
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

poszło zapytanie do jednego sklepu internetowego w sprawie zamówienia większej ilości dywaników z nadrukiem wg naszego projektu. czekam na odpowiedź bo normalnie ten sklep nie oferuje indywidualnych nadruków ale z tego co widzę mają bogata ofertę dywaników do prawie wszystkich aut i na każdym z nich jest nadruk jaki to model więc mają dojście do drukarni. mam nadzieje że duże zamówienie 50/100 szt. przekona ich do tego byśmy mogli umieścić tam nadruk wg naszego pomysłu. to na razie tyle niusów, coś sie dowiem to dam znać.

@omen ta Twoja firma z Allegro fajna ale piszą że nie stosują znaków firmowych więc logo AR odpada. a skoro tak to lipa

Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

przygotowałem 2 wersje dywaników. zasada przy projektowaniu była prosta - pasażer musi być non stop informowany w jakim jedzie aucie dlatego po jego stronie mamy duże logo AR i to tak na wysokości stóp by widział logo cały czas siedząc w aucie natomiast po naszej stronie nie ma logo AR bo my to logo mamy przed sobą na kierownicy /zresztą nam, kierowcom, nie trzeba przypominać w jakim siedzimy aucie/ dlatego po naszej stronie jest napis Alfaholicy.org tylko w dwóch wariantach i teraz ciekaw jestem która wersja Wam bardziej przydałaby do gustu? póki co jeszcze żaden z tych projektów nie został zaakceptowany przez producenta bo dopiero dziś rano im to wysłałem ale przypuszczam że jeśli już zaakceptują to wersja 2 z pasami na obu dywanikach będzie droższa bo i nadruku jest tam więcej na razie czekam na akceptację więc co do ceny na razie mnie nie pytajcie, się dowiem to dam znać

Użytkownik Maniak resoraków Avatar piotr_c
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    Stelvio & Stelvio

Domyślnie

A nie chciałoby Ci się machnąć "przy okazji" jakiegoś projekciku tych osłon przeciwsłonecznych, jak tak już bawisz się w projekty?

Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

machnąć to może i by mi się chciało ale prowadzić dwa zamówienia na raz to już nie bardzo no ale dobra coś może wieczorem poszukam w necie, pomyślę, popisze i może coś przygotuje ale nie obiecuje

Użytkownik Romeo Avatar kt0sfajny
    Mieszka w
    Luxembourg | Rzeszów
    Auto
    Byla Alfa Romeo 156 TS
    gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P

Użytkownik Pirat drogowy Avatar dudzik87
    Mieszka w
    Gorzków koło Wieliczki
    Auto
    147, 1.6 16v 105 km

Domyślnie

Myślę że pierwszy wariant ciekawy bo delikatny ale w całosci 2 bardziej pasuje bo przez te pasy na obydwu wyglada na komplet

Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

dostałem informację że loga Alfy nie mogą wykonać /zastrzeżony znak towarowy/ a sam nadruk takiej wielkości to prawie jak koszt dywanika.. trzeba zatem kombinować coś innego ale mam już inny pomysł w głowie, wieczorem coś posiedzę nad tym więcej.

---------- Post added at 22:20 ---------- Previous post was at 16:31 ----------

z racji tego ze nie możemy używać normalnego logo Alfa Romeo to kombinowałem jak tu je przerobić by dalej wiadomo było o co chodzi ale by logo samo w sobie nie było wierną kopią oryginału. więc powstało coś oto takiego. i rzeczywiście jak już ktoś wyżej wspomniał obu dywanikach musi być przynajmniej jeden taki sam element żeby było jasno widać że to jest komplet więc tu powtarzalny mamy napis Alfaholicy.org
    wysyłam teraz to do producenta zobaczyć co powiedzą tym razem..

jeżeli macie jakieś inne pomysły to śmiało piszcie tylko należy pamiętać że nie możemy używać oficjalnego logo AR

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia