to jest bardzo dobra cena zamiast 500 euroto mozesz miec problem z rzeczoznawca bo taki zderzak to im sie nie podoba
chodzi o cene
mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze.
Pozdrawiam
to jest bardzo dobra cena zamiast 500 euroto mozesz miec problem z rzeczoznawca bo taki zderzak to im sie nie podoba
chodzi o cene
mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze.
Pozdrawiam
Jak się wyrobie to i ja będe dziś pod starostwem o 17. Wiśniowa 156![]()
No no Panowie widze ze pare alfek moze bedziefajno
Do zobaczenia pod starostwem i zapraszamy im wiecej tym lepiej
Pozdrawiam.
Spot Grill-Chorzów 13.11.2011
widze ze wszystoko jest nadal aktualne bardzo mnie to cieszy ;P Preston widzielismy twoja wloszke pod Biedronkate twoje fele jest bardzo ladne i latwiej jest cie rozpoznac
pozdrawiam i do zobaczenia
![]()
widze ze wszyscy zamilkli po ostatnim spocieAle Ekipa byla zajebista zabawa tez
i oczywiscie powtorka wczoraj
tak ze kiedy planujemy nastepny spocik ? napewno wszyscy beda pisac a bedzie tylko Preston
mam nadzieje ze bedzie inaczej
![]()
Pozdrawiam wszystkich.
Ekipa jak tra laladobrze ze o jedno auto wiecej nie przyjechało bo nie wiem jak bysmy sie tam w Balinie pomiescili
a na piwku w naszym pieknym ryneczku tez dobrze tylko jak zawsze Marta szalała chciała pod auta wlatywac itd.
Co do spotu to nie wiem kiedy nastepny bo teraz nocki pozniej na popołudnie
a dalej skopiuje to co pan wyzej napisał
:
Na pewno wszyscy beda pisac a bedzie tylko Dchedogimam nadzieje ze bedzie inaczej
Pozdro
Witam Witam Wszystkich![]()
To kiedy znow jakies piweczko Preston ?? moze gril o porankuhahahha
Pozdrawiam
Oj nie wiem nie wiem bo naprawa Alfy trochu mnie pociagła po kieszeni ale w sumie moze cos by sie udało jakies zaskurniaki wytrzasnac i zrobic SPOTA takiego jak zawsze
Ja teraz mam wolne jak cos 1 i 2 czerwca ale wiem ze 2 musze jechac na szkolenie BHP tak wiec 2 mozna byc cos było popołudniu wymyslec jak panna MArta niema zadnych planówno i jak panna Sylwia tez ma wolne w pracy
to grilla w Balinie
Pozdro.
Witam kolegów z okolicy. Dziś odkryłem forum regionalne![]()
A witamy kolegekak-tus-a
i zapraszamy na czeste spoty i brania w nich udziału
Dchedogi dzis odebrałem auto od mechanika miałem do wymiany EGR ktory mi zaslepił odrazu i ta przepływke zapłaciłem nie wielka kase marne grosze bo tylko 1680zl.jazda teraz bez cenna
Pan mechanik i diagnosta Matti sie mylił co do sprzegłaa własnie juz zrobiłes sobie autko ??
Pozdro.