witajcie narazie zawieszamy spotkania naszego teamu na lotnisku przynajmiej do czerwca napewno 11 jedziemy do wilczych laskow kazdy telefony ma wrazie co dozobaczyska niebawem
witajcie narazie zawieszamy spotkania naszego teamu na lotnisku przynajmiej do czerwca napewno 11 jedziemy do wilczych laskow kazdy telefony ma wrazie co dozobaczyska niebawem
na zadnym jeszcz spotkaniu nie bylem ale tak chcialem sie zapytac... dlaczego spotkania zawieszacie??
ja narazie nie mam czasu impuls tez buszmeno musi z zona posiedziec a slavol wklada nowy silnik nie martw sie mapewno sie jeszcze sie spotkamy teraz 11 czerwca wyjezdzamy do szczecinka na wyscig na 1/4 mili i inne pokazy grilla napewno zabiezemy![]()
Tomasz 11 czy 12 sa te wilcze laski. Ja na 99,9% niestety odpadam ;/
12 czerwca w niedziele jeszcze jest troche czasu
jak zbierzecie jakąs pakę to i ja pojadę jak chcesz to cię zabiorę tomek
Witam spotkania nie są zawieszone, tylko Tomasz nie może przyjechać, bo ma daleko na lotnisko. Jak wcześniej pisaliśmy będziemy 28 maja na lotnisku, i następnie 5-go czerwca. Czytaj wątek i napewno się spotkamy. Zatem do zobaczyska. (Buszmeno zaczynam sprzątać garaż pewnie znajdę halogeny).
ja napewno bede 5 ze slavolem zeby sie dogadac na wilcze laski co do komentarza wyzej za tydzien jest impreza na lotnisku i nie bedzie dla nas miejsca na spotkanie a jacek jak chcesz cos organizowac to organizuj
---------- Post added at 21:53 ---------- Previous post was at 21:50 ----------
mam nadzieje ze chodzi o wilcze laski ja nie potrzebuje podwozki ja potrzebuje ogranicznika do pedalu gazua ppaka juz jest kilka aut jak zawsze stara ekipa zwyjatkiem impulsa cala reszta i dochodzi taxi i suchar i moze jeszcze ktos sie zdecyduje
![]()
witam za pake pomodlilem sie dzisiaj w Licheniu moja AR spisala sie na medal i nawet duzo nie spalila ale jak sie jedzie na dwa auta to jedziesz spokojnie a nie 160 i 10l/100km (no i bez dodatkowych kosztów Tomek) zapowiadam ze przy nastepnym wyjeździe nie jade ostatni kupic sobie CB pozdro
Nie trzeba cisnac na przedzie 160 zeby dostac dodatkowe koszty.. i przy 60 sie bilecik dostanie ;p (kiedys musi byc ten 1 raz ;p)