Ja również dziękuję![]()
Szczególne podziękowania dla Fafa'y !! Był to mój 1 raz i na długo go zapamiętam![]()
Ja również dziękuję![]()
Szczególne podziękowania dla Fafa'y !! Był to mój 1 raz i na długo go zapamiętam![]()
dziekuje za spocik miło było Was poznac
pozdrawiam serdecznie.
OOO!!!! Dla Żorża też wielkie dzięki!! Sprawdziłeś się w roli szofera![]()
Binder, wiesz co?? wywal radio z 164, masz tam juz odpowiednie audio...
co do szofera, to starałem sie jak mogłem
pzd
Dziękuję za komplement- do czasu ogólnopolskiego jeszcze zrobię wydeszek żeby troszkę odetkać V-ke (ale subtelnie)
![]()
My z hannah również dziekujemy za spotkanie,miło było zobaczyć,poznać sie<choć nie ze wszystkimi bezpośrednio>,ale zawsze coś no i oczywiście zobaczyć na własne oczy tyle AR w jednym miejscu.Pozdrawiamy
dzieki za spota kiełbaska i piwo z takimi ludzmi to czysta przyjemnosc
tomekml wspomniał o fajnej miejscówce mysle ze pociagne temat i wyjdzie jakis 2dniowy zlot....
archi dzieki za mały race w drodze powrotnej idzie Ci te 3,2 jak kunaale na zakretach moja bella nadrabiała :] tak sie fajnie jechało ze pojechałem do gliwic
aha nio i nie zapominajmy o parapetówce wiedzmakahihi
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Byłbym zapomniał, do krawata - no nie wiem czy dostanę urlop na dodatkowe czyszczenie tych kolektorów, i czy je potem poskładam jak trzeba, ale jak nie będę dawał rady to uderzę do ciebiepoza tym ktoś musi wtedy pilnować tomekml
![]()
- jeszcze kilka fotek (nie chciały wejść wszyskie do poprzedniego postu). Pozdrawiam.
![]()
Również dzięki za spota. Mimo że nie zjadłem kiełbaski, a piwka się nie napiłem było super!
Dadasiek sorry za wtope na sam koniec![]()