Fajna sprawa
Niepotrzebny dodatek
Obciach
ja mam trójkąty z koniczynką nad kierunkami.. podoba mi się to stylistycznie dlatego nakleiłem a i na szczęście też![]()
Gdyby Alfa Była kobietą, to byłby to związek mojego życia..
Moja Bella --->>> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ml#post1234064
Jasne, IMO fajnie będzie z tym wyglądała a opinie niektórych, no cóż... to auto ma się podobać przede wszystkim Tobie a takie małe naklejki to fajny akcencik. Co do faktu że nigdy nie było takiej Brery to kto oprócz nas o tym wie?? No i porównanie tej naklejki z wiochą V6 w Golfie TDI jest nie na miejscu, gdybyś chciał nakleić V8 albo V10 to co innego, tak jak napisałem mało kto ogarnia co znaczy koniczynka.
Koniczyna nie oznacza żadnej konkretnej wersji silnikowej czy napędowej (jak Q4 czy GTA). Jest to raczej symbol, niż nazwa wersji.
Koniczyna ze swojej historii miała przynosić szczęście jej kierowcom, a nie informować co masz pod maską.
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Naklejaj tylko identycznie jak na tej wizualce akurat Twoje auto na te koniczynkii zasługuje jak rzadko które!!!!
Alfa to śmiertelna choroba przenoszona drogą wzrokową
Z tego co kojarze, Brery w QV chyba nie było, a skoro nie było to bez różnicy. Gorzej jak ktoś do modelu, którego QV był topową odmianą (Mito, Giulietta, 164(tu bardziej topowa była Q4, a QV były wzmocnionymi FWD)) naklejanie koniczynki na przeciętniaka było by prawdopodobnie odebrane u ludzi znających się jako dorabianie sobie .... sztucznie.... renomy? respectu? Klejem i najklejką. W każdym bądź razie ja naklejania koniczynki na swoją 164 nawet nie biorę pod uwagę(powód powyżej).