Było już o najlepszym kolorze dla 156. (Notabene wygrał czarny...) Chociaż jak wiadomo każda 156 jest wspaniała, jedyna w swoim rodzaju i oczywiście najładniejsza
No, a teraz: sedan, czy SW? Co bardziej Wam się podoba?
Było już o najlepszym kolorze dla 156. (Notabene wygrał czarny...) Chociaż jak wiadomo każda 156 jest wspaniała, jedyna w swoim rodzaju i oczywiście najładniejsza
No, a teraz: sedan, czy SW? Co bardziej Wam się podoba?
Jedna i druga piekna
Na najbliższe lata wybrałbym SW bo bardziej praktyczna i pewnie jak bede kiedyś zmieniał auto to kupie SW. Trzeba mieć gdzie wózek i pieluchy zapakować :mrgreen:
hehe ja jeżdże sw po faceliftingu i pod mój dom często podjeżdża ziomuś alfą w takim samym kolorze ale jednak w sedanie. nie powiem ale moja podoba mi się bardziej![]()
Obie wersje są piękne, jednak jadąc w podróż w góry bądź nad morze w 4 osoby kufer sedana robi się nieco ciasny. Podsumowując SW jest praktyczniejsze, na młode lata sedan a później SW![]()
SW coraz bardziej do mnie przemawia ale narazie zostaje przy sedanie.
Nie wiem czy właściwie można porównać sedan czy kombi bo oba są świczne - jednyną kategorią jest użyteczność czyli limuzyna do wożenia czterech liter a limuzyna do transportu nie tylko czterech liter
Jeśli chodzi o kolor to czarny jest śliczny, ale nie zapominajcie o rasowej czerwonej GTA![]()
Tak jak wczesniej koledzy pisali, SW jest bardziej praktyczniejsze i to jest jedyna roznica pomiedzy SW a sedanem bo obydwa sa piekne !
Obie wersje są piękne, ale gdybym kupował 156 to raczej kupiłbym SW, po prostu przyzwyczajenie do kombi-autami tego typu jeżdżę najwięcej. W sedanie pewnie na dzień dobry skasowałbym tylny zderzak podczas manewrów na parkingu :roll:
Timeline: Nissan Sunny Y10 2.0d->Alfa Romeo 156 2.5 V6->Ford Focus mk2fl 1.8 TDCI->Lexus IS200 + Fiat 126p elx
Silver156,
Popieram
Ja bym SW nie kupil nie dlatego ze mi sie nie podoba Poprostu nie potrzeba mi tak duzo powietrza w samochodzieale za pare lat kto wie
![]()