Mail poszedł![]()
poszło
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
również
Ostatnio edytowane przez koles_02 ; 26-05-2011 o 22:28
" - elegancka pomiędzy sportowymi
- sportowa pomiędzy eleganckimi
- fascynująca piękność w segmencie E"
uprzejmie proszę o używanie polskich znaków diakrytycznych przy wpisywaniu adresu - ludzie, trochę powagi![]()
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
A coś wiadomo komu i gdzie wpłacamy pieniążki??
Zależy kto będzie dystrybutorem, być może ja jeśli nikt na miejscu się nie znajdzie. Jeszcze nie wpłacamy, bo nie wiem ile za przesyłkę mnie skasują (albo będzie bez przesyłki jak się ktoś znajdzie), jaki będzie czas realizacji, ile kosztuje opcja bez SD, oraz czy może sami tego nie roześlą jak zrobimy jednorazową wpłatę całości. Wszystko jest w mailu, czekam na odpowiedź.
Poza tym na razie mam 10 adresów a cena dotyczy 15 sztuk. Nie wiem czy ktoś się nie rozmyślił.
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
podjerzewam ze na bank ktos sie rozmysli , bo tak to hurra a pozniej krecenie nosem a bo kolor nie srebrny tylko czarnyja te 350 wygrzebie ale powiem szczerze ze z wielkim trudem, siora za tydzien wesele ma a wiadomo to sa koszty ubrac sie prezent, no ale ile mozna sie zapisywac na listy bez konca
powiem szczerze ze liczylem ze mocniej zejda z cena i bedzie kolo 300, no ale sie przeliczylem, z 2 strony te 50 zl nie jest majatek i kilka piw sie odmowi jakis kebab i kit
![]()
Ja się spytam Krawata lub Lipy jak się pojawiąoni są z Wawy więc może jak ich poproszę to może się zgodzą żeby odebrać tą paczkę
---------- Post added at 17:00 ---------- Previous post was at 16:40 ----------
Panowie udało się coś załatwićPiotrek (Lipa) odbierze paczkę i roześlę do nas
Ewentualnie jeśli wyrobimy się z zamówieniem do 11-12. 06 to wtedy paczka przyjedzie na zlot do Opola gdzie ja ją odbiorę i wtedy ja porozsyłam emulatory do Was.
Na pewno wyjdzie tak że nie będziemy musieli płacić dodatkowo za przesyłkę
![]()
Ostatnio edytowane przez zulek1986 ; 27-05-2011 o 16:47
potwierdzam, jak bedziecie grzeczni to odbiore![]()
świetnie !![]()