raczej nie jestem milosnikiem tuningu... ale te lampy calkiem nie zle :shock: no i flaga ITALY jak najbardziej :wink:
raczej nie jestem milosnikiem tuningu... ale te lampy calkiem nie zle :shock: no i flaga ITALY jak najbardziej :wink:
Były inne wcześniej. Teraz 159 i 156 oraz 155 do sprzedania.
a ja zapytam takbo ja chcialbym wlasnie nie zciagnoc lecz nakleic z prawej BOXER
gdzie takie znaczki kupic :?: :?: :?:
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
Co masz do fabrycznych lamp? Są bardzo ładne moim zdaniem. Koncówka wydechu chyba ładniejsza jest w wersji dwururki. A co do emblematów... hm... W moim po zakupie nie bylo,wiec nabyłem nówki orginały :mrgreen: I zaraz bardziej mi sie lepiej podoba, nie jest jakoś łyso. Teraz mam prześlicznie błyszczące napisy "145" i "T.spark" . Oznaczenie pojemności sobie podarowałem ,bo 1.4 to chyba nie ma sie co chwalić :wink:
Pozdr. Tiga
lamp raczej nie zmienię, jeśli alfa byłaby czarna ładnie by się komponowało, a co do wydechu to się jeszcze zastanaowię....
Ja mam pojedynczy i wydaje mi sie ze bardziej pasuje niz te dwie "swińskie dziurki nosowe" :twisted:
Według mnie tłumik owal ze zmienionymi lampami duzo lepiej wyglada ja bym tez zmienil w mojej tylko ze niema blendy na 155 a same lampy bez zmienionej blendy to kijowo wyglada zrob jak uwazasz![]()
146 w takim kolorze jak Twoja i z takimi lampami parkuje u mnie pod uczelnią, i mimo że jestem raczej przeciwnikiem tuningu to takie zestawienie bardzo mi sie podoba. Jesli chcesz, to w środę mam zajęcia na tej katedrze i mogę zrobić fotki tej alfy i umieścić na forum lub przesłac na priva.
Timeline: Nissan Sunny Y10 2.0d->Alfa Romeo 156 2.5 V6->Ford Focus mk2fl 1.8 TDCI->Lexus IS200 + Fiat 126p elx
Ja bym zdjął tylko napis 1.9JTDpotwierdzam zdanie czarek145, fabryki się nie poprawia.
tutaj nikt nie poprawia fabryki tylko ulepsza wizualnie trzeba przyznac ze oryginalne swiatła sa brzydsze od tych na zdieciu takei jest moje zdanie no ale to kwestia gustu, a bylo niebylo kazdy z nas poprawia fabryke.
super pasują do calibry golfa czy bmw ALE NIE DO ALFY - to moje zdanie