No i zmienione na 100%
2 Wojtki ogłaszają, że będą![]()
Dobre i tyleChociaż zachęcamy także innych - tych którzy byli ostatnio, chyba zachęcać nie trzeba, a Ci którzy przybędą po raz pierwszy na tego typu imprezę, nie przepuszczą już żadnej
![]()
Alfę kupujesz sercem, nie głową
ja odpadam...bede na jakis tam targach wtedy...szkoda..
Hmmm...ja miałem jechać na targi motoryzacyjne do poznania bodajże wtedy, ale wolę jednak opole
Świdnica! Czekam aż się zorganizujecie ze spotem to przyjadę z Kłodzka (już przestaję pomieszkiwać w Świdnicy), bo zjadłbym jakąś pizzę![]()
cokolwiek bys Paweł organizował w ten weekend ja niestety znowu odpadam, jade jutro nad morze bo są jakies tam targi znowu i wracam dopiero w środę...wrócę i znowu jade w czwartek i wrócę w niedziele wiec jak cos to nie w ten weekend tylko kolejny moge sie spotkac wieczorem na jakims mini spociku![]()
no bo prawda jest taka że chodzi mi po głowie spocik grill'owy gdzieś między Świdnicą, Legnicą i Jelenią Górą co by ściągnąć też tamtejszych miłośników marki plus Wrocław oczywiściefajnie byłoby połączyć siły na jednym większym spocie bo wiem że tu i tam działają lokalne grupy Alfisti
pomysły są 2 - Bolków i Zamek Świny lub jezioro Słup koło Jawora. jeśli się zmobilizujemy i padnie na ten weekend to raczej jezioro, z Bolkowem jest więcej roboty bo ruiny zamku są podobno zamknięte czy jakoś tak.. no w każdym razie trzeba by załatwiać z lokalnym klucznikiem byśmy tam mogli na teren zamku wejść i to raczej odpłatnie. czasu jest mało a szkoda bo w weekend zapowiada się ładna pogoda. coś będę kombinował ale chyba jednak w ten weekend spod nie wypali, chyba dopiero za tydzień..
Mamy już piątek...ten weekend bankowo nie wypali jeśli ma być duża frekwencja. Mnie np. w ten weekend nie ma, już są plany których nie zmienię za żadne skarby![]()
A za tydz opole.. -.- Także chyba niedane mi przyjechać na grilla do Was![]()
no to zobaczymy sie w opolu bo ja tam na chwil parę wpadne![]()