To i ja się dopiszę, srebrne Gtv na KT..959. Postaram się pojawić na następnym zlocie.
Pozdrawiam
To i ja się dopiszę, srebrne Gtv na KT..959. Postaram się pojawić na następnym zlocie.
Pozdrawiam
a mi spindolił gdzieś czynnik z klimy (2 miesiace temu nabijany)![]()
miałem kontrast wbity wiec przynajmniej tyle.. dziś świecili i szukali...koło chlodnicy znależli troche.. dokładniejsza diagnoza będzie dopiero po ściągnięciu zderzaka bo zasłania chłodniczke i nie widać dokładnie skad ucieka.
sprężarka OK na szczeście.
mam nadzieje ze padł tylko uszczelniacz, bo nowa chłodniczka 400-600zl a ASO 1050zl![]()
w najgorszym przypadku około 800zl wpakuje w klime.. w najlepszym 300:|
a no klima to podstawaŁukasz to bedzie nas 2x Gtv ja tez bede
![]()
Ostatnio edytowane przez Dysan20 ; 01-06-2011 o 07:25
Usterke wykrylem sam i sam ja zlikwidowalem za 250zl same kolo. Co do klimy to ja zostawiam auto na sobote i w sobote mam je odebrac a tez mam nieszczelnosc a raczej dziure na rurkach ktore znajduja sie gdzies pod silnikim bodaj ze na podluznicy i juz mam zapowiedziane ze zacaloksztal wyjdzie mi okolo 500zl a w tym zalozenie gomowych wezy w miejsce pekniecia, nabicie odczynnika i ozonowanie. I ostatnia sprawa jest jakis zlocik?? A i jeszcze z ciekawostek Piotrkowi cos jego 166 odmowilo posluszenstwa ale to sam sobie wykrakal![]()
hehe no dokładnie wykrakałem sobie i alfonssię rozkraczył i pierwsza diagnoza była dośc przykra bo myslałem że to sprzegło, a co za tym idzie to tez dwumas :/ ale szczęście w nieszczęściu to raczej tylko przegub
tylko ze to dziwne że tak poleciał skoro nigdy gumy nie paliłem, a teraz jak się rozleciał to auto nawet nie grzebneło żeby miało powód żeby trzasnąc ehh
do WITKA-TARNÓW ja teraz musiałem kupic chłodnice do swojej 166 za 650 zł bo używanej nie dostanie nigdzie tak że witaj w klubie
POZDROWIENIA dla SZCZEPANA 2006 którego belle widziałem we wtorek koło goziny 17:30 pod przychodnią Szczeklika czy jakoś tak![]()
Ostatnio edytowane przez kertoip160 ; 02-06-2011 o 09:21
nieee spotkania jeszcze takowego niema ale jak bedzie to ja jestem chetnynie moge odzalowac mojej nieobecnosci na ostatnim
wrrrr glupia praca
![]()