jesli bedzie spotkanie w niedziele to wpadne teraz napewno jutro wracam z krotkiego urlopu wiec na weekend juz bede to moze w koncu uda mi sie Was poznacczekam tylko na info tutaj czy napewno bedzie ktos na lotnisku
jesli bedzie spotkanie w niedziele to wpadne teraz napewno jutro wracam z krotkiego urlopu wiec na weekend juz bede to moze w koncu uda mi sie Was poznacczekam tylko na info tutaj czy napewno bedzie ktos na lotnisku
prezes a jak tam impreza balonowa byłeś?? no i pyt co ze slavolem silniczek kuż gada czy nie??
jutro na lotnisku o 15 zapraszamy
na 100 % jeszcze nie mam pewnosci ale chyba kolejna niedziela mi odpadnie a tak chcialem w koncu sie u was zjawic ale mamy z zona ostatnie 2 dni wolnego jutro i pojutrze i chyba wymyslilismy ze nad morze jeszcze sobie pojedizemy na noc tak ze chyba jutro tez mnie nie bedzie chyba ze bedzie brzydka pogoda to zostaniemy w domu to wtedy na lotnisku napewno bym sie zjawil i chcialem w waszym gronie sprobowac zdiagnozowac pewne dzwieki jesli by sie wydobyly ale bedzie musialo to poczekac do nastepnego razu...
za tydzien jestesmy w wilczych laskach
na laski to z zona czy bez postaram sie jechac jesli zona bedzie mala wolne to z rodzinka w komplecie pojade jesli nie to ja z moja malamoze byc ciezko z wytrzymaniem malego dziecka ale moze damy rade
![]()
my zawsze jezdzimy z rodzinami i dziewczynami