Ja też dorzucę swoje 3 grosze, bo wcześniej tego tematu nie widziałem, ale jak moja Bella odstała 2 miechy w warsztacie, bo przednich katów do TSów zamienników niema, używki równie rzadkie jak czterolistna koniczyna (QV), a nówka z FAP uznałem że będzie przesadą do tak starego samochodu...
Dlatego Bellą będę jeździł bez kombinowania, póki tylko (i aż) na nią mnie stać, ale jak kiedyś będę zmieniał to tylko na nowy, a co to będzie, to będzie zależało od oferty rynkowej. Mi zależy na dużym bagażniku, niekoniecznie na tylnej kanapie (ale siedzenia nie mogą być złożone - potrzebuję auta do długich podróży z psem w wygodnym kojcu zajmującym całą tylną kanapę), więc w grę wchodziła by ewentualnie 159 SW (tylko TBi), ale jeżeli nie potrzebowałbym dużego bagażnika, to brałbym taką Julkę:
http://autosalon24.pl/pl#/search/descript/id/8253
... i dołożyłbym do niej pakiet Premium z ksenonami.
Zobaczymy, czym uraczy na AR w następnych latach, jeżeli nie będą mieli kompaktowego kombi (albo suva ;D), to pewnie zostanie wybór spośród innych marek, a potem (ciężko całkiem odejść od AR, jak już się raz złapie bakcyla) dokupienie albo Miciaka, albo jakiegoś klasyka, który nie musi być niezawodny![]()