NicMA sie dobrze podobno
Przekazalem kluczyki szwagrowi , a ja siedze poki co w delegacji w Holadni i wracam co 5 tygodni na tydzien lezanki w PL
![]()
NicMA sie dobrze podobno
Przekazalem kluczyki szwagrowi , a ja siedze poki co w delegacji w Holadni i wracam co 5 tygodni na tydzien lezanki w PL
![]()
♥ Anonima Lombarda Fabbrica Automobili ♥
Alfa Romeo 156 [1.8 T.S 16v 144HP 2001r ] SPORTPACK / Berilna / 2008-2011r
Alfa Romeo 156 [2.4 JTD 10v 136HP 1999r ] SPORTPACK / Berilna / 2011 - .....
Alfa Romeo 159 [2.4 JTDm 20v 200HP 2007] SPORTWAGON / 2018-.....
Witam Płock i okolice. Czy w mieście Płocku można gdzieś od ręki nabyć filtr kabinowy do ar 156 przed fl ? Byłbym wdzięczny za jakiś adres.
Zadzwon do inter Cars na Graniczna powinni miec![]()
♥ Anonima Lombarda Fabbrica Automobili ♥
Alfa Romeo 156 [1.8 T.S 16v 144HP 2001r ] SPORTPACK / Berilna / 2008-2011r
Alfa Romeo 156 [2.4 JTD 10v 136HP 1999r ] SPORTPACK / Berilna / 2011 - .....
Alfa Romeo 159 [2.4 JTDm 20v 200HP 2007] SPORTWAGON / 2018-.....
Dzięki . Nie pomyślałem że w mieście wielkości Płocka powinien być Inter.
http://www.youtube.com/watch?v=sBAV8Drsdwk coś ode mnie![]()
Groszek dajesz dajesz hehenieźle Wam wychodzi
a Ty jak tam już wykurowany ;>
muszę przyjechać i popatrzyć na real
pozdro
noo ja to jeszcze musze poleżeć tymbardziej ze przetyrałem troche noge na weselu. ale nie żałuje bo było kozacko![]()
Witam kolegów po dłużej przerwie, do koca tygodnia mam egzaminy wiec moze na weekend jakiś spocik ,Co wy na to.
PS.seba ponownie błąd poduszki pow. pojawiła mi się na wyświetlaczu ,a także może byś wziął te swoje cudne urządzenie i bym sprawdzili dla czego. a także jakieś błędy może się uzbierały, autko pracuje super
Pozdrawiam
mankament z poduszkami podobnież polega na kostkach pod siedzeniem że coś sie łączą i trzeba je podobnież obejść i na stałe zlutować kable
Tak jak pisze Groszek bardzo często kostki padają pod siedzeniami, trzeba wyciąć kostkę i zlutować kable. Widocznie za często fotele składaszTy świntuchu
No jak coś możemy się ustawić któregoś dnia to zobaczymy co jest.
Groszek ale fura już jeździsz ??![]()