Cześć. Może mi ktoś powiedzieć co może być przyczyną kiedy pali się czerwona dioda?
Chodzi dokładnie o tą tutaj zaznaczoną:
Proszę o pomoc
Cześć. Może mi ktoś powiedzieć co może być przyczyną kiedy pali się czerwona dioda?
Chodzi dokładnie o tą tutaj zaznaczoną:
Proszę o pomoc
Masz problem z poduszkami, moze to byc problem z kostkami pod fotelami, kostkami od kurtyn ktore sa w bagazniku za wykladzina pod tylnimi swiatlami(zolte kostki), to czesty problem, najlepiej podpiac pod kompa i wtedy bedziesz wiedzial dokladnie czego i gdzie szukac.
pozdro
z tego co pamiętam czerwona lampeczka oznacza wyłączoną poduszkę powietrzną pasażera. teraz możesz bezpiecznie przewozić dziecko w foteliku tyłem do kierunku jazdy. po otworzeniu drzwi pasażera na boku deski rozdzielczej jest przełącznik.
Dokładnie tak jak napisał kolega anmark2301. Podepnij auto pod kompa i poszukaj z czego wynika błąd poduszek.
Wyłączenie poduszki przedniej pasażera sygnalizuje pomarańczowa kontrolka obok tej czerwonej, kolega Jerry858 się myli w tym przypadku![]()
145 1,7 16V - była
147 1,9 8V - była
GT 1,9 16V - była
156 SW FL 1,9 8V - była
164 3.0 V6 super - była
90 2.5 V6 quadrifoglio oro - jest
159 1,9 16V- jest
bo kurde nie mogę samochodu odpalić.... Wychodzi ten błąd i koniec kaplica. NIe ma zapłonu.
a to dziwne, mialem problem z lamka ale bella odpalala.... tylko komputer sprowadzi cie z ciemnej strony mocy!!!
Istotnie, błąd poduszki nie powinien unieruchamiać auta. Widać masz jakiś większy problem. Pozostaje komputer
145 1,7 16V - była
147 1,9 8V - była
GT 1,9 16V - była
156 SW FL 1,9 8V - była
164 3.0 V6 super - była
90 2.5 V6 quadrifoglio oro - jest
159 1,9 16V- jest
Chyba o tego kolegę chodzi
byłem sprawdziłem naprawiłem
tzn nie palil bo padł aku
a poduszki się świeciły bo kostka była luźna pod fotelem kierowcy
spoko jak cos bys potrzebował to daj znać cos sie zawsze wymyśli